Patienthåndtering & overførsel teknikker

03/17/2010 by admin

Patienthåndtering & overførsel teknikker

Patienter, der opholder sig i et hospital ofte skal overføres til et andet hospital eller sundhedsvæsen facilitet for at gøre plads til indgående nye patienter eller fordi de kan få den rette pleje de har brug for på en anden facilitet. Sygeplejersker og sygepassere, der håndterer disse overførsler kan bruge nogle specifikke teknikker til at beskytte sundhed og sikkerhed for patienter.

Nødvendigt udstyr

Sygeplejersker og sygepassere fysisk involveret i overførsel af en patient, der ikke fysisk flytte fra en hospitalsseng på deres egen skal have den nødvendige mekaniske udstyr, før de begynder at overføre. Dette udstyr spænder fra mekanisk elevatorer til kørestole til senge, der kan rulle og være let gled ind i en ambulance. Uden det rigtige udstyr, kunne de håndterer overførslen medfører unødig skade eller skade for patienten under overførslen. Udstyr bør kunne justeres til døre, trapper og forskellige størrelser strukturelle åbninger. Sygeplejersker og sygepassere skal bekræfte, at dette udstyr er på side.

Klar Bed

Uanset hvor patienten overføres, bør sygeplejersker og sygepassere se, at en klar seng og andre nødvendige udstyr er på plads, så patienten er kun ud fra et hospital eller sundhedsvæsen anlæg mens flyttes. Disse senge, IV tasker, medicinsk udstyr og andre enheder skal være klar og venter så at når patienten ankommer, han kan modtage den samme behandling fik han på tidligere placeringer.

Aggressive Patient teknikker

Nogle patienter kan være aggressive eller voldelige ved overfoersel, som kan skade sygeplejersker, sygepassere eller andet medicinsk personale. De involverede med overførslen skal være opmærksom på aggressive eller voldelig adfærd patienten kan have vist i hendes historie og forberede for det ved at have flere mennesker på side at hjælpe. De skal måske bruge begrænsninger, andre stykker af udstyr eller beroligende midler til at beskytte medicinsk personale og patienten selv.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com