Home Retsmidler for dårlig ånde forårsaget af halsbetændelse

12/12/2010 by admin

Vira som almindelig forkølelse, influenza eller mononukleose eller den fælles streptococcus bakterier kan forårsage halsbetændelse. Den mest almindelige halsbetændelse er strep hals. Området i og omkring halsen er betændt og bakterier og bakterier bygge på bagsiden af halsen. Disse bakterier producere ildelugtende sulfider, der forårsager dårlig ånde. I modsætning til kronisk dårlig ånde (halitosis) ryddes når infektionen går væk. Hjem retsmidler kan hjælpe helbrede halsbetændelse.

Saltvand

De fleste tandlæger vil ordinere varmt saltvand skylning for at bekæmpe infektion efter påtrængende dental arbejde udføres. Dette vil fungere godt for hals infektion så godt. Mix 1/2 tsk salt med 1 kop varmt vand og gurgle flere gange om dagen. Gurgle med saltvand reducerer inflammation og dræber bakterier.

Drikke te

Te har mange helbredende egenskaber fra bekæmpelsen af kræft til at genoprette frisk ånde. Kamille, merian og ingefær har beroligende kvaliteter og deres rige antioxidant egenskaber bidrage til bekæmpelsen af bakterier. Nyd en kop te med lidt citron og honning føjet til kæmpe hals infektion.

Timian er en anden antioxidant-rige urt, der kan fordoble som en beroligende te. Dens antiseptiske egenskaber kan dræbe bakterier og gendanne frisk ånde. Let knuse fem til seks friske timian blade og sætte i en kop. Hæld kogende vand over og lad det stå i 5 minutter. Fjerne blade og drikke.

Apple Cider Eddike

Det gør en god salatdressing og dieters kan bruge det til at buste fedt, men apple cider eddike er også potente i at dræbe bakterier i munden. Ifølge health911.com, kan surhed i eddike dræbe bakterier ved kontakt. Det også lindrer og minimerer smerter ofte forbundet med halsbetændelse. Bland 1 til 2 tsk æble cider eddike i et glas vand. Gargle hver time. Da apple cider eddike er meget sure, skyl munden efter gurgle at holde syren fra underminerer emaljen af tænderne.

Myrra

Myrra er astringerende egenskaber, der kan bringe lindring til halsbetændelse. Når det bruges som en gurgle, det dræber bakterier og forhindrer dårlig ånde i processen. Bare lad det simre 1 tsk af myrra i 2 kopper vand i en halv time. Når afkølet, afløb og fortyndes 1 tsk af myrra løsning med halv kop vand til at skylle. Gentag fem til seks gange om dagen.

Sugetabletter

Sutte på hårde slik kan lindre irriteret i halsen. Vælg sugetabletter infunderes med naturligt antiseptisk urter og krydderier. For eksempel, er lakrids sugetabletter lavet af anis, der dræber bakterier og ødelægger ånde lugte. Pebermynte sugetabletter indeholder menthol, en antiseptisk beroligende ingrediens, der naturligt tæmmer halsbetændelse og freshens ånde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com