Krav til at underskrive op til Medicare del D

12/11/2010 by admin

Krav til at underskrive op til Medicare del D

Medicare del D er recepten gravet dækning del af Medicare. Det kræver ofte en supplerende præmie og selvrisiko, men du vil have billig adgang til mere brand-navnet og generiske lægemidler end du ville uden den. Hvad du betaler i præmier, selvrisikoen og co-betalinger varierer baseret på din indkomst og betalingsevne. Udover en del D er der andre Medicare add-ons, som Medicare fordel, der tilbyder prescription drug dækning.

Berettigelsen til Medicare

Enhver berettiget til Medicare er også berettiget til Medicare del D. Hvis du ikke er berettiget til Medicare, ikke kan du få Medicare del D. Dette omfatter både seniorer, der har nået aldersgrænsen for Medicaid dækning og dem, der ikke har, men er i stand til at få på Medicare på grund af et handicap.

Andre krav

Du skal være en permanent bosiddende eller statsborger i USA er berettiget til Medicare, og det samme gælder for en del D. Alderskrav for begge er 65. Dem, der er under 65 men handicappede kan også være berettiget til en del D. Du skal være en juridisk amerikansk bosat for mindst fem år.

Arbejde Credits

Du eller din ægtefælle skal have en optjent mindst 40 arbejde kreditter under din erhvervsaktive år er berettiget til nogen Medicare program, herunder en del D. De fleste arbejdere tjener fire kreditter om året, så det arbejder ud til 10 år for at betale Medicare skatter. Du optjener kredit, hvis din arbejdsgiver tilbageholdt Medicare skatter fra du løn check eller hvis du har betalt ind i systemet gennem selvstændig beskæftigelse skatter.

Vinduet anvendelsesperiode

Du er berettiget til at ansøge om Medicare del D fra de sidste tre måneder af din 64th år gennem de første tre måneder af din 65 år. Handicap modtagere kan anvende fra deres 22 måned af handicap betalinger via deres 28 måned af betalinger. Efter disse vinduer har afsluttet, vil du ikke kunne søge om del D igen indtil den næste Åbn tilmelding frist.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com