Måder at stoppe morgenkvalme

12/08/2010 by admin

Det er svært at nyde spekulerer af graviditet, når du bruger en masse tid på at føle syg til din mave. Ifølge BabyCenter.com, morgenkvalme påvirker 75 procent af gravide kvinder--- og nødvendigvis forekommer ikke om morgenen. Det normalt starter omkring den sjette uge af graviditeten og fortsætter indtil udgangen af den første trimester på 13 uger. Men mens du oplever det, du er ligeglad om hvad "normalt" sker, du ønsker er at sætte en stopper for det hurtigst muligt.

Spise en lille, salt snack

Nogle gange er kvalme under graviditet forårsaget af at have en tom mave. Hvis du finder dette at være tilfældet, holde en lille, salt snack (som kiks) med dig på alle tidspunkter, således at når brækreflekser strejker, du har noget at sætte i din mave lige bortrejst. Hvis du få klassiske morgenkvalme og føle sig syg når man vågner, holde kiks af din seng, så du kan spise noget før du får til dagen.

Spise ingefær

Ingefær har længe været fast besluttet på at være en effektiv morgenkvalme retsmidler. Der er mange måder at få ingefær i din kost. Du kan tygge på et stykke af skrællet ingefær, gøre ingefær te ved at tilføje 2 tbsp. revet ingefær til kogende vand, spise krystalliseret ingefær (normalt tilgængelige i helsekost butikker) eller spise ingefær cookies.

Tage Vitamin B6

For nogle kvinder, der tager en ekstra dosis af vitamin B6 område sætter en stopper for morgenkvalme. Ifølge Baby Center, kan en kvinde sikkert tage mellem 10 og 25 mg vitamin B6 en dag til at kontrollere kvalme og opkastning. Tjekke med din læge før du tager nogen supplement. Høje niveauer af vitamin B6 kan forårsage følelsesløshed og nerveskader.

Akupressur

Akupressur kan give lindring fra morgenkvalme. Du kan købe Akupressur bands, en blød, bomuld band båret omkring håndleddet, på de fleste købmænd. Håndled band har et lille stykke plastic, der stimulerer en Akupressur punkt på undersiden af dit håndled, lindre bæreren af følelser af kvalme. Du kan også selv stimulerer de vigtige Akupressur punkter. MaternityAcupressure.com giver anvisninger på hvordan man kan stimulere tre forskellige områder af kroppen for at skille dig af morgenkvalme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com