Bivirkninger af prednison i ældre

12/15/2010 by admin

Prednison er en type af steroid medicin bruges til at reducere symptomerne på gigt, allergiske reaktioner og hudproblemer. Ifølge Drugs.com, kan steroid medicin forårsage neurologiske, mave og hjerte effekter samt vision og hud problemer, som kan være værre i ældre patienter. Ældre patienter, som oplever pludselige eller svære bivirkninger af prednison bør søge øjeblikkelig medicinsk behandling for at undgå alvorlige komplikationer.

Søvnløshed

Problemer med at falde i søvn, opholder sig i søvn, eller vågner for tidligt er bivirkninger af prednison, kan være værre i ældre.

Hud

Predisone kan forårsage hudproblemer hos ældre herunder blå mærker uden at skade og udtynding og udtørring af huden.

Vision

Ældre mennesker, der bruger prednison kan opleve visuelle bivirkninger såsom sløret eller dobbelt syn.

Svimmelhed

Svimmelhed, svimmelhed og hovedpine er almindelige bivirkninger af prednison, der kan blive forværret af andre medikamenter eller medicinske tilstande, såsom forhøjet blodtryk.

Neurologiske

Neurologiske bivirkninger af prednison i ældre omfatter depression, unormal adfærd og tanker og pludselig humørsvingninger.

Mave

Fordøjelsessystemet bivirkninger af prednison omfatte maveproblemer, oppustethed og blodig diarré, som kan forårsage komplikationer såsom dehydrering hos ældre.

Hjertestop

Prednison kan forårsage en farlig stigning i blodtryk, som kan forårsage symptomer, herunder anfald og kunne resultere i en pludselig hjerteanfald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com