Hvordan til at sænke LDL uden medicin

10/16/2016 by admin

Der er en masse mennesker, der lider af forhøjet kolesterol. Det er kendetegnet ved to tal. Hvoraf den ene kaldes LDL eller lav density lipoprotein, og den anden er HDL eller high density lipoprotein. LDL er det dårlige kolesterol og det er det nummer, du ønsker at holde lav. Der er måder at behandle det lægeligt, men der er folk der ikke kan lide tanken om at tage stoffer eller lider mulige bivirkninger, der kommer med dem. Der er måder at behandle høj LDL ved at tage en alternativ tilgang.

Instruktioner

• Mindske eller fjerne helt dit indtag af stegt mad, rødt kød, raffinerede fødevarer, stærkt forarbejdede fødevarer og fødevarer, der er højt indhold af mættet fedt.

• Spis frugt, grøntsager, fuldkorn, bønner, bælgfrugter og fisk. Ifølge Christopher Gardner hjælpe en forsker på Stanford University ernæring Institut, spise disse fødevarer, plantebaseret, interagere for at forbedre kolesterol profiler.

• Brug olivenolie. Ifølge Mayo Clinic indeholder oliven olie en blanding af stærke antioxidanter, der kan medvirke til at sænke din LDL niveauer samtidig har ingen indvirkning på din HDL niveauer. Føje den til dine salater, bruge det til at koge eller lave en dressing af det.

• Motion mindst 30 minutter 5 dage om ugen. Det kan være så simpelt som at gå. Bare sørg for at få dit hjerte forhøjet og gør noget du nyder. Andre muligheder er vægttræning, cykling, svømning, trappe træde, eller roning.

• Tabe vægt. Ifølge den amerikanske Food and Drug Administration, kan overvægt forårsage kolesterol til at ophøje.

• Spis opløselige fibre. Denne type af fiber er i stand til at opløse i vand og kan bidrage til at reducere absorptionen af kolesterol i maven. Eksempler er æbler, bananer, havreklid, havregryn og psyllium.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com