Hvad kan jeg gøre, hvis jeg har en migræne?

03/17/2010 by admin

Ifølge gruppen migræne bevidsthed mindst 32 - millioner mennesker i USA lider af migræne, og kvinder er mere tilbøjelige til at migræne end mænd. Migræne kan køre i familier og kan udløses ved at spise vaner, stress, hormon forandringer, lys og høje lyde eller andre underliggende betingelser. Der er teknikker, du kan bruge derhjemme til at mindske smerter og følsomhed, hvis du har en migræne. Men migræne ramte bør konsultere en læge for at lokalisere udløsere og diskutere behandlingsmuligheder.

Undgå udløser

Undgå udløser, der kan forårsage en migræne eller gøre det værre. Visse fødevarer, lugte, lyde og selv lys mønstre kan forårsage en migræne. Holde en dagbog at lokalisere når migræne opstår og vurdere, hvad der sker før og under en migræne. Når en migræne udløses ved at spise visse fødevarer eller lugte forskellige lugte, tale med en læge om allergi test.

Hvile og afslapning

Migræne kan mindskes og vil forbedre hurtigere hvis du hvile i et stille rum. Sørg for, at rummet er formørket, da lys kan gøre symptomerne værre. En cool komprimere kan hjælpe. Søvn hvis det er muligt; mange migræne ramte finde, at smerten er mindsket efter de nap. Undgå oversleeping som dette kan forstyrre din søvn cyklus, hvilket kan forværre migræne symptomer.

Stress reduktion

Indarbejde stress reduktion teknikker i din daglige rutine. Ingen situation er værd forringe dit helbred, og når visse stressende situationer gå hele tiden forud for migræne hovedpine, det er tid til at undgå disse situationer. Derudover kan fysiske aktiviteter, der reducerer stress bidrage til at afhjælpe migræne smerte. Yoga og meditation eller bare en daglig gåtur hjælpe mange migræne ramte.

Alternative muligheder

Praktiserer alternativ pain relief behandlinger i hjemmet kan lindre en migræne. Billeder er en teknik, der involverer at forestille sig eller picturing en scene eller begivenhed og fokuserer udelukkende på billeder i dit sind. Med praksis tager billedsprog effektivt fokus fra migræne smerte for nogle personer. Trykket punkter er en anden mulighed for migræne relief. Brug dine fingerspidser til at lægge pres på det sted, hvor hovedpine symptomer er de mest alvorlige. Hold presset for ca 10 sekunder og Gentag efter behov.

Medicin muligheder

Bruge over-the-counter smerter relief medicin for mild migræne. Ibuprofen og acetaminophen er både tilgængelig på kiosker og kan mindske migræne smerter når det tages som anvist. En læge kan anbefale receptpligtig styrke medicin for alvorlige eller gentagne migræne. Fælles migræne recepter omfatter opiater til smertelindring og antidepressiva eller antipsykotika til at hjælpe med kemisk fremstillet migræne.

Overvejelser

Drik masser af vand og forsøge at spise noget under et migræneanfald. Om mangel på appetit er fælles for syge, er det vigtigt at forsøge at spise lidt noget og bo hydreret, som dehydrering kan gøre en migræne holder længere og bliver mere intens. Kvalme er et meget almindeligt symptom under et migræneanfald og mange enkeltpersoner finde at give efter for trangen til at kaste op kan mindske hovedpine smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com