Urter til støtte i Drug tilbagetrækning

03/20/2010 by admin

Drug tilbagetrækning opstår, når en person ophører brug af et stof efter at tage det for en længere periode. Symptomerne varierer afhængigt af det stof, der anvendes, men kan omfatte kvalme, træthed, depression og generel utilpashed. Naturmedicin kan bruges til at behandle individuelle symptomer på drug tilbagetrækning, hvilket gør den samlede proces lettere.

Opiat tilbagetrækning

Opiat tilbagetrækning påvirker hele kroppen. Symptomer omfatter ofte influenza-lignende symptomer, diarré, kvalme, smerter og søvnløshed. Heldigvis er der en række naturlægemidler for de fleste af disse symptomer.

Urter ingefær og pebermynte gør fremragende retsmidler for kvalme og opkastning. Ifølge PubMed.gov, er ginger så effektiv som en over-the-counter drug Dramamine på at afhjælpe visse typer af kvalme. Kava og baldrian er fantastisk til behandling af søvnløshed og angst af opiat tilbagetrækning, som er beroligende urter Katteurt, passionflower og kalot.

For at lette depression og lav stemning, der ofte ledsager opiat tilbagetrækning, er St. John's wort og 5-HTP to gode muligheder. De virker ved at øge serotonin, en neurotransmitter ansvarlig for stemningen, søvnmønstre og andre tilstande af væren. Andre nyttige over-the-counter antidepressiv kosttilskud omfatter SAM-e og DHEA, hver med sine egne fordele og ulemper.

Stimulerende tilbagetrækning

Stimulerende tilbagetrækning kan være udmattende. Symptomerne kan omfatte kvalme, ekstrem træthed, forplumret tankegang og depression. Stimulerende urter er fantastisk til lempelse Lavenergi og depression er forbundet med stimulerende tilbagetrækning. Yerba mate har MAO-hæmmende egenskaber og er navnlig nyttig nemlig træthed ledsaget af depression. Koreansk ginseng tilbyder en instant energi-boost, mens Sibirisk ginseng kan hjælpe med at genopbygge udmattet binyrerne over tid. Andre stimulerende urter omfatter Gøtu kola, guarana og ephedra, selvom sidstnævnte to er undertiden forbundet med negative bivirkninger.

For at lette hjernetåge forbundet med stimulerende tilbagetrækning, er ginkgo biloba nyttigt. Det øger ilt flow til hjernen, resulterer i klarere tænkning. B-kompleks vitaminer er også vigtige i genoprette energi og vitalitet efter stimulerende brug.

General narkotika Detox Tips

Afslutning af stoffer af enhver art kan være en vanskelig oplevelse, fysisk og følelsesmæssigt. For at formindske unødvendige stress, stræbe efter otte timer quality søvn hver nat og laver masser af tid til afslappende aktiviteter. Indtage en næringsrig kost og motion dagligt, så snart du kan. Tage vitamin- og mineraltilskud kan hjælpe erstatte næringsstoffer forarmet af stofbrug og er en fantastisk tilføjelse til en afbalanceret kost. Behandle tilbagetrækning, som du ville et tilfælde af influenza, med masser af sengeleje og egenomsorg.

Advarsler og sikkerhed

Tilbagetrækning fra nogle narkotika kan være farligt, hvis udført forkert. Kontakt en læge før du forsøger at afslutte benzodiazepiner, alkohol eller GHB at undgå anfald og andre komplikationer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com