Hvordan du Balance hals Chakra

04/18/2010 by admin

Hals chakra er den femte største chakra, beliggende på halsen. At have det i balance hjælper dig med at leve i nutid og giver mulighed for kunstneriske og talte kreativitet og talent.

Instruktioner

• Finde ud af, hvis din mangel på balance skyldes at have for meget fokus på hals chakra eller ikke nok. Når der er en mangel, føler du svage, indadvendt og ude af stand til at stå eller tale for dig selv sammen med mulig Seksuel intimitet spørgsmål. Med overdreven energi her, du er alt for snakkesalig og en dårlig lytteren med svært ved at lytte til andre. Derudover kan du være en alt for dominerende seksuelle partner.

• Identificere de symptomer, der kan fortælle dig, der er en ubalance. Fysisk, kan du have ondt i halsen, skjoldbruskkirtel problemer og tab af stemme eller halsbetændelse. Følelsesmæssigt, kan der være problemer med afhængighed, mangel på kreativitet eller udtryk eller vanskeligt at træffe beslutninger.

• Gøre øvelser, der udnytter og hjælpe hals chakra. Synge, synge eller Nynne for at bruge din hals muskler. Gurgle med saltvand eller tage en tur på en klar dag og fokus på den blå himmel.

• Drikke og spise ting, der hjælper med at holde din hals chakra afbalanceret. Bruge salt eller citrongræs som krydderier. Drik det meste frugtsaft, vand eller urtete. Spise fødevarer som blommer, blåbær, fisk, kylling, selleri, pære, kartofler eller asparges, når din hals chakra er under-aktiv eller røde fødevarer som tomater og jordbær, når du har en over-aktive hals chakra.

• Bære tøj, smykker eller bære ædelstene med blå i dem, når du har en mangel på dette område, såsom safir, blue topaz eller turkis. Har farver rundt du eller ædelstene med red i dem som garnet og ruby.

Tips & advarsler

  • Liggende kan forårsage en ubalance i hals chakra, så være opmærksom på at fortælle sandheden for at hjælpe med at holde din saldo.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com