Hvordan at få monteret korrekt til briller

11/24/2010 by admin

Hvordan at få monteret korrekt til briller

Rette dit syn på en komfortabel måde og undgå smertefulde eller irriterende røde pletter på broen af din næse med en korrekt montering par briller. Komfort er ofte den første prioritet for dem, der bærer briller, og med god grund---briller, der sidder akavet eller crookedly på ansigtet kan blokere vision, hæmme vision korrektion. Når du køber briller, er det altid værd at tage sig tid til at indhente råd hos en professionel til at sikre en perfekt pasform.

Instruktioner

• Find en optometrist eller briller forhandler i dit område. De fleste butikker har en optometrist på webstedet, eller fagfolk, uddannet i passende briller.

• Spørg optometrist eller forhandler til at måle din bro og tempel størrelse. (Post numre for fremtidige og online bestilling.)

• Kigge i et spejl for at sikre at brillerne sidde direkte på dit ansigt, ikke og at de er skæve. Justere næse puder, om nødvendigt, ved at udvide dem eller skubbe dem sammen til at sidde på din næse komfortabelt. Hvis du ikke har næse puder eller glassene er stadig skævt, skal du muligvis justere templer.

• Justér templerne ved at skubbe den ydre kant af den ramme, der sidder over øret; Dette kan tage et par forsøg på at afhjælpe nogen skævhed. Ene øre kan være lidt højere end den anden; flytte templet brik tilbage eller frem på hver side af rammen briller kan løse skævhed og justere dine briller passer til dit ansigt.

Tips & advarsler

  • Tale med din optometrist om gennemboret briller, en mulighed, hvorved bærerens næse er gennembrudt for at sikre en korrekt pasform.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com