Sundhed symptomer på lav Serotonin niveauer

11/30/2010 by admin

Serotonin er en neurotransmitter, heps at regulere mange funktioner i kroppen. Serotonin er en kemisk, der hjælper dig til at føle forfrisket efter en god nats søvn. Har lave niveauer af serotonin kan føre til kroniske symptomer og sygdom. Nedenfor er en oversigt over de betingelser, der kan opstå, når dette kemikalie er alt for lavt.

Almindelige fysiske symptomer

Hvis dine niveauer af serotonin er lav, kan du føle udmattet, selv om du får tilstrækkelig hvile og søvn. Din søvn cyklus kan afbrydes, og du kan opleve hovedpine, tab af appetit og vægttab.

Almindelige psykiske symptomer

At have en lav serotonin niveau kan forårsage du føler dig deprimeret og irritabel. Du kan blive udsat for uforklarlige følelsesmæssige udbrud og en tendens til at dvæle ved negativt. Din evne til at lære og huske detaljer kan blive påvirket.

Fibromyalgi

Lave niveauer af serotonin har været knyttet til fibromyalgi. Fibromyalgi er en kompleks tilstand med mange symptomer. Ones realted til lavt serotonin er træthed, hukommelsestab og depression.

Kronisk træthedssyndrom

Kronisk træthed syndrom (CFS) er en anden medicinsk tilstand, der har været forbundet med lav serotonin niveauer. Hvis du har CFS, vil du have søvnbesvær, lav smertetærskel og depression. Medicin til at øge serotonin niveauer kan hjælpe.

Hjertesygdomme

Sammen med alle de ovennævnte, lav serotonin niveauer har været knyttet til hjertesygdomme. En psykolog på Duke University fandt, at når patenter med lav serotonin niveauer blev udsat for stress, immunsystemet udgivet kemikalier, der er kendt for at bidrage til hjertesygdomme.

Andre komplikationer

At have lav serotonin niveauer kan også bidrage til obsessiv-kompulsiv sygdom, Parkinsons sygdom, usædvanlig aggressiv adfærd i sociale situationer og en tendens til at have selvstændig skadelig opførsel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com