Hvordan at slippe af med fedt klumper

03/27/2010 by admin

Hvordan at slippe af med fedt klumper

At slippe af med fedt i kroppen tager motion og endnu vigtigere, en sund kost fyldt med frisk frugt, grøntsager og korn. En lav-fedtfattig kost vil fremme vægttab i hele kroppen. Mens du kan målrette en del af kroppen til at tabe sig, mens resten af det forbliver de samme, kan du tabe sig i hele kroppen gør det ser ud og føles mere tonet og sund dag.

Instruktioner

Sådan Lose Fat klumper

• Ændre din kost til at være et lavt fedtindhold og højt fiberindhold. En kost, der består af magert kød, nødder, grøntsager og fiber betragtes som en fedtfattig kost, der hjælper til at skylle din krop af toksiner, herunder overvægt. Denne type kost er befordrende for fedt udgydelse og samlede vægttab. Mange ernæringseksperter og diætister kredit kost for at blive op til 70 procent af den grund til hvorfor mennesker tabe sig, ifølge WebMD. Derfor, uden en god kost, du kan udøve grundigt men ser lidt forskel. Ved at spise fornuftigt og sundt, vil du begynde at føle en positiv forskel umiddelbart, og se resultaterne i bare et par uger.

Du skal også drikke masser af vand for at hjælpe skylle dit system, når du begynder din nye kost. Dette vil hjælpe med at fjerne toksiner, der gør du higer efter mad, der er dårligt for dig, og også hjælper med at skylle fedtet ud af dit system.

• Begynde en konsekvent cardio workout plan. Forsøge at arbejde ud 30 minutter om dagen på mindst tre dage om ugen. Du kan gøre øvelser såsom jogging, svømning, hastighed walking eller ved hjælp af den elliptical i intervaller. Med andre ord, hvis du var at jogge, ville du jog i fem minutter, gang i et minut, derefter jog i fem minutter før 30 minutter er udløbet. Intervaltræning har vist sig at være den mest effektive måde at tabe sig hurtigt, fordi det chokerer kroppen til at bruge lagret fedt for at holde energi op, derfor brænde ekstra fedt du gerne vil tabe, ifølge "The New York Times."

Af toning din krop med cardio træning, vil du selv ud af fedtdepoter under huden, som vil give din hud og krop en samlet glattere udseende.

• Brug toning lotion til at slippe af med cellulite. Disse cremer bidrage til at udjævne huden og reducere forekomsten af klumper forårsaget af cellulite. Du kan købe disse cremer hos din lokale stof butik. Hvis du føler at din sag er svær, kan du tjekke med din læge, der kan ordinere cremer til at hjælpe glat i huden, eller selv gøre procedurer såsom laser hud behandling, som hjælper med at stramme og glat i huden.

Tips & advarsler

  • Som med enhver kost og motion program, være sikker på at tjekke med din læge, før du begynder regime til at sørge for, at er det en sund livsstilsændring, der er godt for dig og din krop.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com