Home Retsmidler for en ansigt udslæt

12/19/2010 by admin

Ansigt udslæt kan opstå af mange grunde, herunder barbering irritation og allergi over for alt fra mad til de kosmetiske produkter, du kan bruge. Der er forskellige retsmidler kan du gøre derhjemme, som kan tilbyde lindring fra kløe og irritation og måske endda hjælpe den udslæt forsvinder. Hvis du har en udslæt på dit ansigt, eller hvor som helst på kroppen, det er vigtigt at holde øje med eventuelle ændringer i farve, størrelse eller tekstur. Hvis udslættet bliver værre som dagene går, bør du besøge en læge straks. Nedenfor er flere at-home retsmidler for en udslæt i ansigtet.

Olivenolie

Olivenolie er meget beroligende og fugtgivende for huden og vil lindre kløe eller irritation fra et udslæt i ansigtet. Bare let ising af olivenolie på det angrebne område og lad det tørre. Gentag som nødvendigt.

Havregryn

Havregryn er fantastisk til beroligende irriteret hud og vil tage kløe ud af enhver hududslæt. Kog ca. en halv kop havregryn i varmt vand og lad det køle. Når det er cool at røre ved, gælde det for det irriterede område af dit ansigt som en maske. Forlader dette på i ca 10 minutter, derefter forsigtigt skylle det ud og pat dit ansigt tør med en ren papirserviet.

Basilikumblade

Basilikum blade og hvidløg både har antiseptisk og anti-inflammatoriske egenskaber, som gør dem fantastisk til at lindre kløe og irritation. Prøv at blande sammen flere basilikumblade med en fed hvidløg og en spiseskefuld olivenolie indtil du har en puré. Påfør blandingen til dit udslæt i ansigtet og lad sidde i 5 til 10 minutter. Skyl med varmt vand og dup tør med en ren papirserviet.

Kamille

Kamille er meget beroligende, hvilket gør det en stor middel mod en udslæt i ansigtet. Stejle et par kamille blade i meget varmt vand i tre til fem minutter. Strain blomster fra vandet og lad det køle. Når kamillete er cool, ising det på det berørte område med et stykke vat.

Aloe Vera

Aloe vera er bredt anerkendt for sin aktuelle lindrende og helbredende virkninger på irriteret eller betændt hud. Brug en aloe vera gel eller blot forsigtigt gnide papirmasse af en frisk aloe vera blade på dit ansigt udslæt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com