Hvordan kan man øge testosteron gennem modstand vægttræning

12/25/2010 by admin

Testosteron er en androgen hormon, der udskilles af kønsorganer. Det er det hormon, der er ansvarlige for flere gavnlige effekter, herunder øget muskelmasse, faldt kropsfedt og øget seksualdrift. Uden for brug af anabolske steroider for testosteron kosttilskud er den enkleste måde at øge naturlige testosteronproduktion gennem tung styrketræning.

Instruktioner

• Lift tunge vægte. Styrke træner Christian Thibadeau har skrevet at "af serum testosteron er højere efter et anfald af krævende modstand uddannelse." Løfte vægte tungt nok, at kun fem til ti gentagelser pr. sæt er muligt før midlertidig muskel svigt passer definitionen af "krævende".

• Udføre et passende stort antal gentagelser for at stimulere testosteronproduktion. De fleste motion protokoller resultere i en gentagelse vifte sammentælling 24 til 30 reps. som Tchad Waterbury påpeger, i "Enorme i et travlt", er det ligegyldigt hvilken rep range du bruger, så længe du nå den passende samlede antal reps. Tchad også tyder på, at du begrænser din resten intervaller mellem sæt til en til tre minutter. Dette er den mest effektive resten interval rækkevidde at øge serum testosteronniveauer.

• Bruge flere fælles, sammensatte øvelser som Barber nappes og bænkpres. Thibadeau påpeger, at "jo større beløb af muskel masse stimuleres samtidigt, de flere de Testosteron niveauerne stiger."

• Squat heavy mindst to gange om ugen. Squat er equaled kun ved deadline for sin evne til at øge serum testosteronniveauer naturligt. Det bruger alle de største muskler i kroppen, herunder lår, ryg og core muskler af maveregionen. Dette resulterer i din evne til at løfte større mængder af vægt end hvis du brugte single-fælles isolation bevægelser.

• Udføre deadline en gang om ugen. Mens deadline er endnu mere krævende end squat, er det ikke så effektive for samlede virkning. Dette er fordi deadline er så krævende, at det udelukker mulighed for at udføre det med så stor volumen og regelmæssighed som squat.

• Udøve overkroppen musklerne i brystet, skuldre og overarme ved hjælp af bænkpres. Mens bænkpres er det mindst krævende af de tre øvelser, er det den mest effektive overkroppen øvelse for testosteronproduktion, hvis gjort med tilstraekkelig noedbelysning. Det bruger musklerne i brystet, skuldre og arme som prime movers, mens du bruger de centrale muskler til stabilisering.

Tips & advarsler

  • Løfte tunge vægt kan være farlige. Rådføre dem med en fitness ekspert før virksomheden en modstand træningsprogram.
  • Konsultere din læge før de påbegynder en øvelse regime.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com