Urter til at rense tarmparasitter

12/18/2010 by admin

I århundreder, har naturlige urter været brugt til at helbrede parasit skadedyrsangreb samt andre fordøjelsesproblemer. Med fantastiske helbredende kvaliteter, urter såsom hvidløg, har ingefær, timian, rosmarin og kamille bevist at rense tarmparasitter, og holde dem ude af fordøjelsessystemet. Udrensning tarmparasitter kan være så simpelt som at gøre disse urter en del af din daglige kost.

Hvidløg

Hvidløg er den mest almindeligt kendte urt, der vil helbrede mange typer af tarm og mave problemer, herunder parasitter. Mindst én portion frisk hvidløg om dagen bør integreres i din kost, som er lig med ca et fed hvidløg. Hak hvidløg og føje den til en pasta måltid, gøre friske hvidløg brød, eller føje det til kartoffelmos eller en salat.

Ingefær

Ingefær er en urt, der har været anvendt i det østlige Afrika i årtier. Ingefær er kendt for at dræbe rundorm, en af de mest almindelige tarmparasitter, samt en række andre fælles parasitter. Ingefær kan bruges på mange forskellige måder, mange gange forbundet med en topping til søde sager som græskar pie og sweet potato pie (men pas på at parasitter feed på sukker). Prøv at indarbejde mindst én portion, eller 1/2 teskefuld ingefær, per dag, til at bekæmpe parasitter. En kop ingefær te vil opfylde dine daglige indtagelse eller et drys ingefær på toppen af en salat eller stirfry.

Rosmarin

Rosmarin har flere egenskaber, der angribe og dræbe tarmparasitter. Det bør indarbejdes i din kost så ofte som muligt, helst mindst en gang om dagen. Rosmarin smager fantastisk på kartofler, salat, og er almindeligt forekommende i haven urter krydderier, lavet til kød og grøntsager. Prøv at indtag én tjener pr. dag, eller omkring 1/2 tsk, til at kæmpe off tarmparasitter.

Kamille

Kamille er en anden urt, der er kendt for sin evne til at dræbe tarmparasitter og fjerne tarmkanalen. Indarbejde kamille i din kost dagligt, ved at drikke mindst en kop kamillete hver dag. Dette vil holde tarmkanalen klar, og har også fantastisk beroligende evner, der vil sænke stressniveauet, og efterlade dig mere afslappet.

Timian

Timian har længe været anvendt til at helbrede mange typer af sygdomme, herunder tarmparasitter. Timian vil dræbe mange af de mest almindelige former for parasitter såsom bændelorm og hookworms. Timian er faktisk en fælles urt, der er inkluderet i mange daglige entrees. Timian er typisk føjes til kød gnider, stopning, sovs, røre-yngel og dampede grøntsager. Tilføj en skefuld til din favorit parabol en gang om dagen. Det har en meget subtil smag, og vil arbejde for at holde tarmparasitter ud af din fordøjelseskanalen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com