Naturlige alternativer til solcreme

08/22/2010 by admin

Naturlige alternativer til solcreme

Solcreme absorberer og afspejler nogle af stråling fra solens UV-stråler. Undersøgelser har dog vist, kemikalier i solcreme kan irritere din hud. Ifølge pu Giacomoni, forfatter til "Sol beskyttelse i mand," kan kemikalier i kommercielle solcreme forårsage sådanne hudreaktioner som tør eller kløende pletter. Hvis din hud er tilbøjelig til at disse bivirkninger, er der flere naturlige alternativer til kommercielle solcreme. Bemærk, at solcreme alternativer tilbyder en betydeligt lavere mængde af solbeskyttelse end kommercielle solcreme.

Tøj

Tøj er den bedste naturlige beskyttelse mod solen, siger Giacomoni, der hedder at tøj blokerer de skadelige UV-stråler fra solen og beskytter huden mod skader. Mens der dækker i solen kan lyde som den sidste ting du ønsker at gøre, vil det beskytte din hud mod solens skadelige stråler. Hvis vejret er for varmt til at bære tunge tøj til at dække din hud, Prøv iført noget hvid eller lyse farver. Lys tøj reflekterer solens stråler og holder dig køligere end mørkt tøj, som absorberer dem. En stor solhat vil også hjælpe beskytte din krop mod solens stråler.

Sesamolie

Ren sesamolie er et effektivt naturligt alternativ til solcreme. Ifølge Julie Gabriel, forfatter til "The Green skønhed Guide," kan sesamolie overdøve cirka 30 procent af solens stråler. Sesamolie er tilgængelig for køb fra de fleste købmænd til en lav pris, og det virker som et naturligt alternativ til kommercielle solcremer. Anvendelse sesamolie på eksponeret hud en gang hver 1-2 timer for maksimal solbeskyttelse.

Kokosolie

Kokosolie er et naturligt alternativ til solcreme. Kokosolie blokerer ud så meget som 20 procent af solens skadelige stråler, hedder Gabriel. Anvende kokosolie til enhver udsat plaster på huden hver time for maksimal solbeskyttelse. Som et alternativ blander kokos olie med shea butter og kokos smør tilføje solbeskyttelse til din favorit daglige Hudpleje produkter. Køb kokosolie fra en naturlig købmand eller hudpleje shop.

Aloe Vera

Aloe Vera gel er en fælles, naturligt alternativ til solcreme, skriver Giacomoni. Ifølge Shalini Vadhera, forfatter til "Pas på skønhed," afspejler aloe vera gel så meget som 20 procent af solens skadelige UV-stråler. Aloe Vera er en saftige plante med ekstrakt, der er nyttig for mange medicinske formål, lige fra sårheling til diabetesbehandling. Køb aloe vera gel fra naturlige købmænd og hud pleje butikker. Alternativt, kan du vokse plante hjemmefra og plukke et blad for at få adgang til gel-lignende interiør. Uanset metode til at opnå gel, gælde det for huden hver en til to timer for solbeskyttelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com