Hvordan påvirker en SSI tilbage betaling Medicaid støtteberettigelse?

08/20/2010 by admin

Hvordan påvirker en SSI tilbage betaling Medicaid støtteberettigelse?

Medicaid er en state-drevet, federal og statsfinansierede sygesikring, program for lav indkomst enkeltpersoner fra specifikke kvalificerende grupper, herunder gravide kvinder, børn, ældre og handicappede. Supplerende sikkerhed indkomst (SSI) er fastsat til ældre og handicappede personer med et utilstrækkeligt arbejde historie at kvalificere sig til handicap eller pensionering fordele. Modtager et SSI tilbage betaling kan påvirke din berettigelse til Medicaid.

Ressourcegrænse

For at være berettiget til Medicaid, en enkeltperson eller par skal falder under en bestemt ressourcegrænse. Typisk, denne ressourcegrænse er $1.500 for et individ og $2,250 for et par, men kan variere afhængigt af tilstanden, type Medicaid program og andre faktorer. Ressourcer omfatter kontanter på hånden, kontrol og besparelser regnskaber, aktier, obligationer, IRAs, køretøjer med undtagelse af en hvis det bruges til transport af Medicaid deltageren, huse med undtagelse af en hvis det er den primære bopæl, jord, lejebolig, livsforsikringer med en kontantværdi, genkaldelig trusts og andre elementer med en betydelig kontantværdi. Din ryg betalingsbeløbet vil tælle mod din ressourcegrænse for de måneder, at du fortsat har det i din besiddelse. For eksempel, hvis du modtager en tilbage betaling af $12.000 i marts og ikke bruge nogen af det for de næste fire måneder, vil du være berettiget til Medicaid i April, maj, juni og juli.

Indkomst grænse

Medicaid har indkomst grænser der skal opfyldes for at være berettiget til Medicaid. Særlige indkomst grænse varierer betydeligt afhængigt af staten, af indkomst og specifikke type af Medicaid program, du er tilmeldt. Hvis du er ansat og er indskrevet i en "MedWorks" program, en Medicaid program hvor du betaler en månedlig præmie til fortsat støtteberettigede, hvis du er ansat i stedet for at betale en spenddown vil tilbage betaling sandsynligvis ikke nogen indflydelse på din Medicaid dækning. Dog hvis du er tilmeldt i traditionelle Medicaid, kan du nødt til at betale en spenddown.

Spenddown

En person, der modtager en stor tilbage betaling fra SSI kan være forpligtet til at betale en spenddown for den måned, hvor den tilbage betaling er modtaget. Dette afhænger af den specifikke stat. I nogle stater udelukker modtager SSI en person fra at skulle betale en spenddown. Men i andre stater, overstiger en bestemt indkomst, typisk $690 pr. måned, selv om det er gennem SSI midler, er nok for en person at være forpligtet til at betale en spenddown.

Rapportering

Du skal rapportere eventuelle ændringer i din indkomst til fortsat er berettiget til Medicaid. Når du modtager den tilbage betaling, skal du underrette Medicaid senest 10 dage efter ændringen. Manglende meddelelse om Medicaid af eventuelle ændringer vil sandsynligvis resultere i du er forpligtet til at refundere Medicaid for eventuelle udgifter, som du ville have været forpligtet til at betale hvis du havde rapporteret tilbage betaling. Du kan også en bøde og udelukket fra Medicaid for manglende rapport indkomst ændringer.

Kvitteringer

Gem dine kvitteringer for køb med din SSI tilbage betaling midler. Du vil være forpligtet til at dokumentere, at du er ikke længere i besiddelse af betalingsbeløbet tilbage efter 30 dage skal være berettiget til Medicaid. Du kan være berettiget til Medicaid for op til 60 måneder, afhængigt af mængden tilbage betaling og din tilstand specifikke krav, hvis du ikke er i stand til at redegøre for hvordan tilbage betaling blev brugt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com