Hvad løfte remme?

08/27/2010 by admin

Hvad løfte remme?

Kunsten at løfte vægte har en underliggende fysiske videnskab. Underarme og hænder, specielt mens gribende en vægt bar, er første til træthed. Større muskelgrupper som ben, kan modstå flere vægt og gentagelser med en understøttet greb. Mange alvorlige vægtløftere bruge hejse stropper til at fortsætte deres træning. Hejse stropper giver stabilitet og greb for en vægtløfter hænder.

Funktion

Et grundlæggende sæt af løfte remme består af to one-fod lang, flad, bomuld bands med en fast løkke for enden af hver enkelt. Vægtløfter placerer hvert håndled i en rem loop og wraps bandets længde omkring vægt bar. Som vægtløfter hæver og sænker vægte fastgjort til baren, styrke som med døde elevatorer, hejse stropperne fysisk hånd greb mod baren. Denne styrkelse muliggør vægtløfter til at udføre flere gentagelser end uden stropper.

Typer

Typisk, hejse stropperne er lavet af grundlæggende vævet bomuld. Neopren skum er tilgængelige for disse vægtløftere, på udkig efter en polstret rem. Skum giver en pude mellem remmen og de løfter huden for en behageligere fornemmelse. Nogle producenter bruger læder som rem materiale. Men mens denne rem er æstetisk tiltalende, det er ikke så funktionel som en grundlæggende bomuld rem, der leverer den nødvendige greb støtte uden nogen fancy funktioner.

Fordele

Gribestyrke bestemmer den workout varighed og vægtgrænse. Underarme udstødning hurtigt, sammenlignet med de stærkere krop muskler udøves. Tilføje stropperne negerer greb konsumption hindrer træning, hvilket resulterer i mere hyppige vægtløftning sessioner. Pull-ups er især forbedret med brug af løfte stropper. Armmuskler kan også tåle mere gentagelse med en støttede greb.

Ulemper

Løft stropper bør ikke blive en krykke for hver session, vægtløftning. Bruge stropperne periodisk for de bedste træning resultater. Som med enhver muskelgruppe, greb kræver motion samt, eller den samlede træning vil lide. En af hovedårsagerne til ved hjælp af hejse stropper medvirken en skadet håndled, finger eller hånd. En vægtløfter kan ikke udøve med dårlig gribestyrke. Stropperne tillade motion samtidig støtte hånd eller arm skade.

Motion programmer

Vægtløftning stropper er gavnligt for specifikke øvelser, som kalv-rejser og rækker. Kalv-rejser udøve bagsiden af underbenet med vægtløfter besiddelse vægten bar i hans hænder for modstand. Udøver den tilbage muskel, kaldet trapezius, kræver trække, eller roning, bevægelser. Hejse stropper sikre hænder vægt trække maskinen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com