Celebrity Diet Tips

06/30/2010 by admin

Celebrity Diet Tips

De fleste berømtheder kost og motion på grund af deres erhverv. Selv om de fleste mennesker ikke har personlige trænere eller one-on-one danseundervisning, er det muligt at komme op med lignende træning og kost til at tabe. Kate Gosselin, Kelly Osbourne, Kim Kardashian og Beyonce Knowles har alle delte deres berømthed kost tips med blade. Berømtheder begrænse kalorier, spise ren fødevarer og motion konsekvent.

Kate Gosselin

Kate Gosselin celebrity kost tips omfatter spise økologiske fødevarer. Hun tabte vægt med dans på TV-show "Dancing With The Stars" men så tog sin egnethed til det næste niveau ved at køre. Gosselin fortalte "Folk" magasin hun planer om at arbejde til at køre 10 miles tre gange om ugen. Hendes andre kost tips omfatter spise en fiberrig korn til morgenmad, og derefter holde det lav-kulhydrat resten af dagen. Hendes gå til fødevarer omfatter grillet kylling med en salat eller bagte fisk, hummus, æggehvider med fetaost, mandler, solsikke frø og ris kager med jordnøddesmør.

Kelly Osbourne

Kelly Obsourne også mistede vægt mens uddannelse for "Dancing With The Stars." Hun fortalte "People" magazine, at hun gør Pilates og en halv times cardio om dagen. Osbourne opgav kulsyreholdige drikkevarer, bruger portion kontrol og begyndte at lave bedre mad valg. En anden Osbourne vægttab hemmeligheden er at spise en lille smule af noget, der har ingen kulhydrater og sukker, før hun går i seng.

Kim Kardashian

Kim Kardashian har en personlig træner, der hjælper hende gennem mindst tre gange om ugen. Kardashian sagde hun nogle gange arbejder ud fire eller fem gange om ugen. Hendes fitness secrets omfatter kører på løbebånd i 30 minutter og derefter løfte vægte i 30 minutter. Hun udfører også ben elevatorer, lunges, squats og ab øvelser. Kardashian spiser en masse protein og ikke mange slik eller junkfood. Hun sjældent drikke kulsyreholdige drikkevarer og praksis portion kontrol. En Kardashian celebrity kost tip er at stoppe med at spise efter kl.

Beyonce Knowles

Beyoncé Knowles er kendt for at have været på Master Rens eller ahornsirup kost hurtigt for quick vægttab for en rolle. Men hun typisk spiser rigtig mad, herunder en masse grønne grøntsager. Knowles følger et lavt kalorieindhold, lavt fedtindhold og low-carb diæt. Hun undgår rødt kød, brød og alkohol. Knowles' træning dans, som omfatter drift og intervaltræning. Hun arbejder ud fem gange om ugen, ofte sætte i en halv times cardio og 45 minutter med frie vægte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com