Sovestillinger for babyer

03/15/2010 by admin

Sovestillinger for babyer

På grund af farerne af vuggedød er det vigtigt, at babyer sover på ryggen, så de ikke kvæle. Det vides ikke hvorfor SIDS sker, men det er vigtigt at tage alle sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre det. SIDS er den førende dødsårsag hos spædbørn under 1 år gammel.

Sove på ryggen

At have en baby sove på ryggen er den bedste måde at forhindre SID'ER. Selvom hun er nervøs, når hun først er lagt i seng vil hun snart vænne sig til dette sovestilling. Babyer er mere fri til at bevæge armene, benene og kigge rundt, når de lægger på ryggen. Når hun ruller over på sin side eller mave, blot rulle hende tilbage over.

Fjernelse af legetøj og puder

Det er vigtigt at fjerne legetøj, puder og andre elementer fra barnesengen. Disse elementer kan være kvælning farer til babyer. Hvis hun sover bedre med en pude eller en kile, være sikker på det ikke er blød. Elementer at kan dække eller virvaret omkring hende kan være en fare.

Sove selv

Cosleeping er nogle gange sjovt til mor eller far, men det kan være farligt for barnet. Hun skulle sove på sin egen, hvilket er den sikreste indstilling. Hun kunne kvæle hvis hun ruller over til mor eller far, eller hun kan få viklet ind i forældrenes tæpper eller puder.

Om Side sove

Side sover stadig er sikrere end at sove på maven for babyer, men det er stadig mere farlig stilling. Når en baby sover på hendes side er hun mere tilbøjelige til at rulle over på sin mave, end hun er, hvis hun sover på ryggen. Hvis hun har tendens til at sove på sin side en måde for at hjælpe med at holde hende fra rullende ind på hendes er mave at sørge for hun lægger på armen er placeret foran hendes mave, til at gøre det sværere at rulle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com