Hvordan Nonverbal kommunikation har en indflydelse på andre

06/03/2010 by admin

Hvordan Nonverbal kommunikation har en indflydelse på andre

Nonverbale kommunikation er når en person sender meddelelser til en anden person uden brug af lyde. Disse beskeder sendes det meste ved hjælp af kropssprog og kan være utilsigtet eller forsætlig. De fleste mennesker kender ikke de modtager eller sender nonverbale meddelelser. Nonverbal kommunikation kan være meget vigtige i en persons daglige interaktioner.

Funktioner

Nonverbale signaler omfatter mange forskellige ting. En persons øjenkontakt eller manglende sender heraf en nonverbal besked. Ansigtsudtryk, vocal tone og volumen samt kropsholdning er alle nonverbale former for kommunikation. En persons udseende eller den måde de præsenterer sig selv sender en besked til andre. Nonverbal kommunikation anvendes til at udtrykke en bestemt holdning eller mening om noget uden at tale.

Funktion

Brug af nonverbale kommunikation er vigtigt og tjener et formål i sociale indstillinger. Denne type kommunikation er brugt til at overtale folk ind i eller ud af noget. Salget mennesker og mennesker, der præsenterer information til en levende kan finde de bruger mere nonverbal kommunikation i deres hverdag. Selv lærere bruge nonverbal kommunikation med deres studerende og bruge positivt nonverbale signaler til at formidle budskaber til dem.

Effekter

Som en substitution til verbal meddelelser nonverbal kommunikation kan have en stærk virkning på modtageren af meddelelsen. En simpel nikke hovedet eller klap på skulderen styrker en verbal meddelelse. Visse ansigtsudtryk og kropssprog gør en person føler sig mere eller mindre komfortable i hans omgivelser. Nonverbal kommunikation kan overtale nogen til noget og formidler tillid eller mangel på tillid.

Overvejelser

Folk bør være bekendt med typen af nonverbale signaler de sender. Helhedsindtrykket, kroppens bevægelser, kropsholdning og fagter påvirke resultatet af en situation og folk bør være klar over hvad deres opførsel siger til modtageren. For at forbedre nonverbal kommunikation skal en person gøre mere øjenkontakt når taler og bruge positivt fagter og ansigtsudtryk. At være mere opmærksom på nonverbale meddelelser forbedre hjælper med at generelle kommunikationsfærdigheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com