Hvad antibiotikum bruges til at dræbe Salmonella?

11/05/2010 by admin

Salmonella er en sygdom i mave-tarmkanalen forårsaget af en bakteriel infektion. Mennesker bliver smittet med bakterier ved at spise fødevarer eller drikkevand, der er blevet forurenet. Typiske symptomer på en salmonella-infektion er feber, mavesmerter og diarré.

Ciprofloxacin

I de fleste tilfælde rydde salmonella infektioner op på egen hånd i et par dage. Men, nogle læger vil ordinere en 10 - til 14-dages kursus af antibiotika narkotika ciprofloxacin at være på den sikre side. Medicinenet.com, at der er to lejre af læger: én, der føles antibiotika bør anvendes til behandling af salmonella infektioner og en anden, som foretrækker at lade kroppens naturlige forsvar tage sig af det. Imidlertid vil personer med nedsat immunforsvar som dem med AIDS eller kræft, har brug for antibiotika til at bekæmpe off infektion.

Blodforgiftning

Hvis salmonella bakterierne ind i blodbanen, nødvendige antibiotika til behandling af infektionen. Desværre, mange af de salmonella stammer, der forårsager sepsis-- eller infektion i blodet--er resistente over for antibiotika, så lægen bliver nødt til at teste bakterier for at se hvilke antibiotika til at bruge. For en salmonella blodforgiftning, vil din læge sandsynligvis bruge en af fluoroquinoloner. Men børn kan ikke tåle fluoroquinoloner, så et tredje generations cephalosporin vil højst sandsynligt blive brugt.

Forebyggelse

Udover antibiotika er det vigtigt at vide, hvordan man kan forhindre en salmonella infektion. Det er vigtigt at vaske dine hænder med varmt vand og sæbe efter at røre råt kød, fjerkræ eller æg. Det er også muligt at kontrakt sygdommen fra håndtering af dyr som krybdyr og padder, så vask efter at røre skildpadder, slanger og frøer er vigtigt. Der findes ingen vaccine for salmonella, så bevidsthed er din bedste våben mod det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com