Citron Byg vand fordele

11/01/2010 by admin

Citron Byg vand bruges til en sund, klare og smukke teint. Det er også værdsat for en lang række andre fordele i at beskytte mod hjertesygdomme og kræft til at sænke insulin niveauer. Nogle mennesker nyder det simpelthen for smagen.

Betydning

Byg er en hele korn fyldt med fiber, protein og niacin. Det er gavnligt for fordøjelsessystemet sundhed, sænke kolesterol, at forebygge nyre og galde sten, hjertesundhed, og for diabetikere.

Funktion

Byg er en glimrende kilde til selen, en antioxidant. Det hjælper kroppen med at bekæmpe skadelige frie radikaler, forbedrer generelle sundhed, beskytter mod for tidlig aldring og menigheder off mange sygdomme.

Potentielle

Byg har en effekt på at reducere forekomsten af brystkræft hos postmenopausale kvinder. Postmenopausale kvinder, der forbruges i de fleste fiber havde en 50% reduktion i deres risiko for brystkræft som rapporteret i 15 januar 2008 spørgsmålet om American Institute for Cancer Research.

Effekter

Citron Byg vand indeholder spormængder af kobber, som kan hjælpe arthritis syge. Kobber hjælper leddene, muskler og blodkar blive smurt og fleksibel. Fosfor i citron Byg vand hjælper med væv reparation.

Funktioner

Forskere fra den nederlandske nationale Institut for folkesundhed og miljø, Utrecht Universitet, University Medical Center Groningen, rapporterede lavere barndom astma hos børn, der indtages store mængder af solide korn som Byg. Disse fordele er også fremstillet med citron Byg vand.

Historie

En favorit mærke af citron Byg vand kommer fra den britiske soda maker Robinsons. Det har været, og det fortsætter med at være et foretrukne drik af dronning, englændere og Wimbledon fans.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com