Hvordan man kan bekæmpe gigt

04/07/2010 by admin

Hvordan man kan bekæmpe gigt

Gigt, en type af gigt, kan forårsage svære smerter, rødme og hævelse i leddene. I gigt syge forårsager overdreven ophobning af urinsyre i blodet dannelsen af urinsyre krystaller. Disse krystaller kan indgive i den bløde foring af leddene, forårsager smerte og inflammation. Store koncentrationer af disse krystaller kan endda forårsage varig skade på knoglerne i leddene. Bekæmpe gigt betyder behandling af både symptomer på et angreb og tage skridt til at forhindre gentagne angreb.

Instruktioner

• Hvile og ophøje fælles, når en urinsyregigt angreb forekommer. Anvendes køleelementer til smertefulde fælles.

• Spørg din læge om non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) at bruge som smertestillende medicin. Skiftevis, lægen kan ordinere binyrebarkhormon gennem munden eller injiceres. Disse medikamenter kan have bivirkninger, så brug dem ikke uden at konsultere din læge.

• Tabe vægt. Gigt er ofte forbundet med fedme og andre fedme-relaterede sygdomme som forhøjet blodtryk. Administrere din vægt kan bidrage til at mindske sandsynligheden for fremtidige podagraanfald. Undgå at lægge for meget pres på dine led; Svømning er et populært alternativ til gigt-ramte.

• Ændre din kost. Urinsyre er lavet i kroppen når visse celler, kaldet "purines," er brudt. Skære ud fødevarer med højt purin niveauer, kan indmad, fisk og skaldyr, alkohol og fødevarer, der indeholder gærekstrakt, bidrage til at reducere den fremtidige forekomsten af gigt. Derudover skal du reducere dit forbrug af for meget høj-fructose fødevarer og drikkevarer, som sukkerholdige læskedrikke, som disse er kendt gigt udløser så godt.

• Tal med din læge om urat-sænkende behandling. Urat-sænkende stoffer såsom allopurinol kan bidrage til at reducere hastigheden, som urinsyre krystaller form i din krop. Urat-sænkende behandling er ikke lige for alle, men det kan bidrage til at reducere risikoen for langsigtede fælles skader fra gigt.

Tips & advarsler

  • Reducere din vægt.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com