Sådan finder du en ny grund til en ny måde at leve

08/22/2010 by admin

Sådan finder du en ny grund til en ny måde at leve

Varig ændring er vanskeligt. Løsningen at ændre er den nemme del, men bevare det nye regime, når den første anfald af begejstring er bortfaldet er hård. Hvis motivationen og årsagen til ændringen er meget stærk, gør det det lettere at holde sig med handlinger nødvendigt at bringe det. Således begået mange rygere, der har en sundhed skræmme, pludselig finde vilje til at afslutte. Ifølge Barry Greenwald, Ph.D. er der flere grunde til hvorfor folk finde ændring vanskeligt. En person føler undertiden ambivalent om ændringen. Han kan have en følelse af hjælpeløshed, føler, at han er et offer for omstændighederne eller kan være i fornægtelse af behovet for forandring. De vigtigste er at finde en grund, der motiverer du ønsker at ændre.

Instruktioner

• Kig på forskellige aspekter af dit liv. Ifølge HealthGuidance virker Self-forbedring bedre end blot positiv tænkning at ændre, hvordan du føler om dig selv. Mange mennesker har en følelse af ikke lide sig meget. Den mest effektive måde at imødegå dette er at tage skridt til at opnå ting, enten ved at forbedre din sundhed, fitness eller din arbejdsindsats.

• Sæt dig selv nogle konkrete mål. Dette vil hjælpe dig med at forblive motiveret og også til at føle en følelse af præstation. Opfylder et mål, selv en forholdsvis lille en, kan give dig en følelse af stolthed, som i sig selv vil give dig en grund til at ændre. Dette er en af grundene til de Højestes opnåelse mennesker fortsat at stræbe efter. De nyder følelsen af præstation så meget, at de ønsker at gentage den.

• Forestil dig de måder, at ændre vil hjælpe dig med at forholde sig anderledes mod andre. Sommetider folk finde fejl med andre eller har negative følelser mod andre mennesker på grund af deres egne utilstrækkeligheder. Ændre dig selv og øge dit selvværd gør dig mere positiv og afslappet med andre mennesker. Du kan også være en positiv rollemodel for andre; tro om hvor god denne følelse ville være.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com