Hvordan bliver et naturligt terapeutiske rådgiver

09/20/2010 by admin

Naturligvis blev terapeutisk rådgivning fremtrædende i 1989 med Jacquelyn Small bog "Bliver naturligvis terapeutiske: A vende tilbage til den sande essensen af at hjælpe". Bogens koncept handler ikke kun om professionelle rådgivere viser varme og ægthed i udveksling med deres klienter, men er også for enhver person, der finder sig selv lytte til en ven eller elskede ens smertefulde tanker. Det er en proces, hvorved en person engagerer en anden til at lytte og høre deres budskab, som lytteren hører med kærlighed. Dette er, hvordan opheling efter Ms. små.

Instruktioner

• Respektere klientens følelser og oplevelser. Når han går ind i dit kontor for første gang, ikke tal til ham. I stedet vise en imødekommende holdning. Det kræver mod at bede om hjælp udefra; formidle denne holdning til din klient.

• Vis at du er empatisk og ikke fjernet eller fjernt fra menneskelige erfaringer. Ikke sætte på rådgiver hat og handle som om du er over din klient. Du ønsker ikke at se ud som om du ser på din klient fra stor højde. Sådan en holdning blokke terapeutisk rådgivning.

• Må ikke antage, at du ved mere end din klient gør om hendes egen spørgsmål. Tillad hende at udtrykke sine følelser. Indvandrere rådgivning vil mest føler sig hørt, som mangler ofte fra deres liv. Hvis du ikke lytte, risikerer du optræder følelsesmæssigt utilgængelige, der forhindrer et naturligt terapeutisk rådgivning session opstår.

• Offentliggøre, men ikke for meget. Selv om det er til tider gavnligt for klienten at høre noget af dit personlige liv, præsentere det i små og sjældne doser. Holde er alle sessioner fokuseret på ham at gøre ellers at forstyrre din klient healing.

• Hold dit ego ud af naturligt terapeutiske udveksling med din klient. Rådgivning-session er om hende. Ikke gøre din klient føler at hun vil skuffe dig, hvis hun ikke tager deres råd eller at hun er der for at fodre dit ego.

• Konfrontere din klient, når behovet opstår. For eksempel, hvis han lover at fuldføre en hjemmeopgave er at slå på det næste møde, holde ham ansvar. Hvis han ikke færdig med opgaven, Spørg ham om det, ikke afvise det.

• Fremme ægthed. Når du møde med din klient, udtrykke din sande følelser. Du er autentiske, når du nægter at udtrykke følelser og holdninger, som du ikke føler. Du er også i en ægte exchange når du lytte, i stedet for at censurere din klienter sande følelser. Det er naturligvis terapeutisk rådgivning til lægge dit ego og deltage i kundens behov med varme og venlighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com