Hvordan man får Dental Seler til en billigere pris

05/26/2010 by admin

Ifølge omkostninger Helper er de gennemsnitlige omkostninger af seler i USA $5,413. Selv et barn kan have brug for seler, kan oftentimes prisen være skræmmende at en forælder. Trods den svimlende høje tal er der flere måder at få seler til en nedsat pris for dit barn uden at ofre kvaliteten af arbejdet eller resultatet af dit barns tænder.

Instruktioner

At få billigere seler

• Finde ud af, hvem dine venner bruge. Nogle gange vil en specialtandlæge tilbyde rabatter, hvis du er blevet henvist af en aktuelle patient. Spørg dine venner og familiemedlemmer som de bruger til en specialtandlæge og check for at se, om office tilbyder enhver form for "venner og familie" rabat.

• Tjek din avis for kuponer. Mange tandlæger kontorer nu tilbyde kuponer til nye patienter. Disse kan komme med posten eller i avisen og tilbyder normalt en betydelig rabat, hvis du vælger at bruge deres tjenester. Hvis du ikke har set nogen seneste Kuponer, ring til et par lokale tandlæger kontorer og se, hvis de kender nogen cirkulerende kuponer. Mange gange kontoret, selv vil have kuponer til rådighed, du bare nødt til at bede om.

• Løn op foran. Odontologer give ofte rabatter til patienter, der betaler for hele seler pakken op foran, i stedet for at betale ved hvert besøg. Check rundt for at se hvilke lokale Odontologer tilbyder disse rabatter i dit område. Blot ringe til receptionen og spørge dem, hvad slags tilbud de tilbyder. Hvis de ikke tilbyder nogen, spørge, hvis de ville overveje at gøre en undtagelse for en ny patient, der er villige til at betale den fulde pris op foran.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com