Kinesiske urter til en underaktiv skjoldbruskkirtel

03/13/2010 by admin

En underaktiv skjoldbruskkirtlen, eller hypothyroidisme, opstår, når din skjoldbruskkirtlen ikke producerer nok hormoner. Traditionelle behandlingsmetoder indebærer administration af daglige thyroid hormon udskiftning narkotika. En alternativ form for behandling kan omfatte at tage kinesiske urter.

Symptomer

Symptomer på hypothyroidisme kan omfatte overdreven træthed, hårtab, tør hud, hjertebanken, følelse af kulde, tungen abnormiteter, forstoppelse, smerter i brystet, langsom puls, og bleg hud.

Diagnose

Efter tcmpage.com, anses en underaktiv skjoldbruskkirtel en yang mangel under yin og yang balance repræsenteret i traditionel kinesisk medicin. Mangler i dit hjerte, nyre og milt relateret til hypothyroidisme kan behandles med visse kinesiske urter.

Urter

Kinesiske urter almindeligt anvendt til at behandle hypothyroidisme omfatter ginseng, aconite og kanel.

Opskrift

Tcmpage.com anbefaler en opskrift af andre kinesiske urter til en underaktiv skjoldbruskkirtel, der kan spises tre gange om ugen. Bland en halv pund af karper, 20 gram ingefær, 10 gram af mandarin skræl og 3 gram af peber. Kog i vand i en time.

Kosttilskud

Der er også kinesiske naturlægemidler kosttilskud på markedet til at hjælpe en underaktiv skjoldbruskkirtel. Et eksempel er Thyro-Lo, ifølge Kwintessential. Spørg altid din sundhedspleje udbyder, før at tage sådanne kosttilskud eller andre urter for Hypothyroide behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com