Hvordan skal man behandle med angst & Depression i Med skole

04/26/2010 by admin

Hvordan skal man behandle med angst & Depression i Med skole

Akademiske krav kan være stressende for nogen, men presset pålagt medical school studerende er intens. Faktisk er selvmord den hyppigste årsag til død for denne gruppe. (Se Reference 1) Der er dog effektive strategier til at hjælpe studerende behandle angst og depression mens jonglering rigor af en udfordrende klasse belastning. Disse trin skal ikke blive gjort i orden. I stedet, eksperimentere med forskellige taktikker til at se hvad gælder eller fungerer bedst for dig. Hvis dine symptomer er invaliderende eller vare længere end to uger, se din læge for at få yderligere hjælp.

Instruktioner

• Tilføje comic relief til din daglige rutine, hvis pres er stigende. Gå til http://www.hippocritis.com eller til at give din hjerne en hvile http://mvmedstudent.wordpress.com/funny-quotes.

• Forventer at være ængstelig under patient rotationer og minde dig selv om, at intet er galt med dig. Angst niveauer vil falde betydeligt, efterhånden som du får erfaring.

• Tjek, om din universitetet tilbyder kurser i proceduremæssige færdigheder eller sind-krop medicin. Disse klasser har vist sig for at reducere angst niveauer for medicinstuderende. (Se Reference 1)

• Finde måder at få tilstrækkelig hvile, eller i det mindste sove så meget som tidsplanen tillader. Tabte søvn forværrer angst og depression.

• Bruge tid med familie og venner. En stringent akademiske tidsplan kan isolering, men opretholde stærke relationer vil forbedre din følelsesmæssige sundhed.

• Få regelmæssige checkups. Læger er tilbøjelige til at forsømme deres mentale sundhed og bebrejde sig selv, når de bliver syge. (Se Reference 1) Etablere gode vaner nu for at bære dig gennem medicinsk skole og videre.

• Dyrker nærende relationer med medstuderende og støtte hinanden i deres bestræbelser på at udmærke. Være opmærksomme, at peer konkurrence, opfattede trusler og en følelse af anonymitet kan bidrage til følelse spændte og deprimeret. (Se Reference 2)

Tips & advarsler

  • Studerende i deres første eller andet år af medicinske skole betænkning betydeligt højere niveauer af binge eller udsatte drikke end dem i deres tredje eller fjerde år. Dem med de højeste stressniveau er mere udsat mod misbruger alkohol. Trods dette løser medicinsk skoleforløbet generelt ikke problemet drikker. Angive ansvarlig grænser for dig, hvis du er en af 85% af med studerende, der jævnligt drikker. (Se Reference 3)
  • En 2002 undersøgelse af intern medicin beboere viste, at 32% af mænd og 40% af kvinderne oplevet fire eller fem symptomer på depression under deres opholdstilladelse. (Se Reference 1) Tage sig af din mentale sundhed fra din første dag af med skole at reducere sandsynligheden for, at dine bliver en del af denne statistik.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com