Fælles buksetrold hududslæt

10/21/2010 by admin

Fælles buksetrold hududslæt

Der er mange fælles buksetrold hududslæt og hver enkelt kan gøre en forælder stop og spekulerer på, hvad det er, der muligvis kunne være galt med deres barn. Disse fælles buksetrold hududslæt kan være mindre og kan klare op på deres egne, eller de kan være mere alvorlige og kræver lægehjælp. Når du er i tvivl, se en børnelæge om fælles buksetrold hududslæt.

Ble udslæt

Ble udslæt er desværre almindelige, indtil et barn er helt ude af bleer. Huden kan blive rød og kløende og dit barn kan være irritabel. Det kan behandles let.

Femte sygdom

Et symptom på femte sygdom er en lyserøde eller røde udslæt, der kan ligne blonder. Det vises på kinderne og/eller arme. Femte sygdom skal behandles af en læge.

Skarlagensfeber

Skarlagensfeber ledsager ofte halsbetændelse og feber. Udslættet vil sandsynligvis føle ru og kan eller kan ikke mærkes af det lille barn.

Roseola

Roseola er et rødt udslæt, der generelt følger bruddet på en feber på grund af en virusinfektion. Det er ikke alvorligt.

Eksem

Eksem er en bred betegnelse for hududslæt af forskellige naturer. Det sker ofte i småbørn med følsom hud. Udløsere kan identificeres af forælderen eller en børnelæge og behandlet.

Nældefeber

Nældefeber kan forekomme som en udslæt eller welts på huden. Disse er ofte forårsaget af en allergisk reaktion. De kan være alvorlige og bør undersøges af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com