Mandlige UTI behandling

04/15/2010 by admin

En UTI er en urinvejsinfektion, en bakteriel infektion i urinrøret eller blæren. Selv om kvinder er mere modtagelige for urinvejsinfektioner, kan mænd også udvikle urinvejsinfektioner og kræver behandling, rapporterer de Mayo Clinic.

Funktioner

For mænd er behandling af urinvejsinfektioner magen til behandling normalt for kvinder; mænd kræver imidlertid som regel et længere forløb af behandling end kvinder, ifølge US National Library of Medicine.

Funktion

Funktionen af behandling for en urinvejsinfektion hos mænd er at dræbe de bakterier, der forårsager betingelsen ved hjælp af receptpligtig medicin.

Typer af medicin

Antibiotika, der anvendes til behandling af urinvejsinfektioner omfatter trimethoprim-sulfamethoxazol, amoxicillin, doxycyclin og fluoroquinoloner. For at lindre smerter og vandladningstrang forbundet med betingelsen, kan din læge ordinere phenazopyridine, en medicin, der numbs dine urinveje.

Tidsramme

Mænd typisk kræver antibiotika for 7-14 dage for urinvejsinfektioner, ifølge US National Library of Medicine.

Risici

De mest almindelige bivirkninger af antibiotika er diarré og forstyrret, rapporterer Merck medicinsk Manual. Nogle antibiotika udgør en risiko for betændelse i tyktarmen kendt som tarmbetændelse, især fluoroquinoloner, og alvorlige allergiske reaktioner over for antibiotika er også muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com