Hvad kan du gøre for et barn ondt i øret?

11/09/2010 by admin

Earaches er almindelige hos børn og de fleste vil have earaches tilknyttet øreinfektioner ved den tid, de når 3 år gammel, ifølge FamilyDoctor.org. Øreinfektioner er typisk kilden til earaches, men ikke alle vil kræve behandling. Dog, behandling af smerter, selv er noget alle forældre vil gøre for at holde deres børn komfortable.

Varme

Varmen har tendens til at lindre smerter forbundet med en øreinfektion. Bruge en varmepude sat på lav eller medium og har barnet lægge hovedet på puden. Et varmt vandflaske vil også arbejde lige så godt, ifølge HealthSquare.com. Hvis dit barn ikke synes at være alvorligt syg, kan børnelæge foreslår at se symptomer for et par dage før ordination af antibiotika til at arbejde på infektion.

Tyggegummi

Selv om det ikke er sikkert for meget små børn, kan dem, gammel nok til gum undertiden få fritagelse earaches af chewing det. Tygge bevægelse og regelmæssig indtagelse associeret med tyggegummi kan lindre smerter og pres forårsaget af ophobning af væske bag trommehinden i mange tilfælde, Ifølge National Institutes of Health.

Olivenolie

Et hjem afhjælpe for øresmerter bruger dråber olivenolie i de berørte øre. Olivenolie er undertiden bruges til at fjerne ophobning af ørevoks, og hvis fra voks blokering er forårsager indre øre presset, dette kunne hjælpe med at afhjælpe problemet. Hvis smerten skyldes infektion, olie vil ikke forværre problemet og de beroligende virkninger af olien stadig kunne lindre smerter.

OTC smertestillende midler

Ud over smertelindring metoder ovenfor, er brug af over-the-counter medicin sikker og effektiv til børn. Medicin såsom acetaminophen og ibuprofen kan med held lindre smerter forbundet med øreinfektioner. Aldrig give børn eller teenagere aspirin fordi det kan muligvis føre til Reyes syndrom, som er en potentielt dødelig sygdom, ifølge WebMD.

Højde ændring

Hurtig op- eller nedstigning fra en højde til en anden, som regel i en flyvemaskine under start eller landing, kan forårsage betydelige ørepine. Børn forstår ofte ikke hvad der sker, at gøre denne fælles begivenhed endnu mere traumatisk. Tilskynde børnene til at sluge eller tilbyder dem tyggegummi til at tygge som dette kan ofte forårsage ører til "pop" og lindre pres-induceret smerten. For babyer, der synes at lide under en ændring i højde, prøv at få dem til at sutte på en flaske, da dette vil hjælpe fuldføre den samme "pop" i ørerne og bringer øjeblikkelig lindring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com