Risici ikke korrigere høring med høreapparater

11/12/2010 by admin

Høreapparater er blevet mere avancerede, bedre fungerende og mindre. Et høreapparat hjælper en person høre bedre i både stille og larmende situationer. De nationale Institut for døvhed og andre kommunikative sygdomme (NIDCD) bemærker, at kun en ud af fem mennesker, der kunne drage fordel af et høreapparat bruger en, og sætter sig selv og andre i fare.

Betydning

Et høreapparat hjælper en person hører, tale og kommunikere bedre. Et tab af hørelse er et handicap, og det kan være farligt hvis ikke behandlet, korrigeret eller behandlet.

Overvejelser

Hørelse hjælper en person holde ud af skade på vej. Ofte lyde fra forestående fare er hørt før de ses, at tillade en person tid til at reagere. Høretab hindrer mange hørbare advarsler.

Effekter

Alvorlige høretab kan hæmme eller forhindre, at en person hører en brandalarm. Det kan også forårsage en person til at forblive i vejen for en modkørende bil eller en faldende element. Høretab kan forhindre en person i høre en advarsel græde.

Farer

Råbet af et spædbarn, et råb om hjælp fra en ægtefælle eller en nabo, den fjerne lyd af en storm kan alle være tavshed af høretab. Høre lyde advare om potentielle farer, mens en person sover og er vågen.

Advarsel

Der er farer overalt og hverdagen og dem med et høretab er i fare. Du skal blot krydse gaden, stegning et æg, arbejder, eller mangler et vigtigt telefonopkald kan blive farlige for retsmødet forringet.

Forebyggelse/løsning

Når høretab ikke er korrigeret, kan det sætte andre på såvel risiko som hørehæmmede udfordret. Hvis en person har mistanke om et høretab, berettiget et besøg hos lægen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com