Sådan testes for glaukom i hjemmet

11/13/2010 by admin

Sådan testes for glaukom i hjemmet

Glaukom er en degenerativ sygdom, der påvirker synsnerven. Uden påvisning og behandling, vil glaukom forårsage betydelig synsnedsættelse og selv blindhed. Ifølge American Academy of oftalmologi, 2,3 millioner amerikanere er ramt af glaukom i USA og yderligere 2 millioner ved ikke de har sygdommen. Selv om intet vil erstatte en test foretaget af en øjenlæge, er der en at-home glaukom test godkendt af US Food and Drug Administration, der tilbydes af gruppen Peristat. Denne test kan tilgås fra en hjemmecomputer, og har vist sig at være 90 procent korrekte i at finde symptomer på glaukom i kliniske forsøg.

Instruktioner

• Besøg Peristat hjemmeside til at begynde testprocessen. Hjemmeside adresse er http://www.keepyoursight.com/index.php?referral=aDiM.

• Klik på den cirkel nummer 3, som vil tage dig til en demo af testen komplet med en række test instruktioner. Demoen kan blive lanceret automatisk på http://www.keepyoursight.com/tour.htm.

• Tilmeld dig Peristat test på denne adresse: http://www.keepyoursight.com/patadd.php. Når du har tilmeldt dig til prøven, vil du automatisk omdirigeret til den test site, hvor du vil afslutte eksamen.

• Køb resultater ved afslutningen af testen. Resultaterne vil koste $29.95 og vil blive leveret til din e-mail-adresse inden for 24 timer efter testen, efter at have vurderet af en ekspert.

Tips & advarsler

  • Peristat test er i øjeblikket den eneste FDA godkendte at-home glaukom test i USA
  • Fordi de fleste symptomer på glaukom gå ubemærket indtil sygdommen har allerede permanent skade på synsnerven, anbefales det at se en øjenlæge at få screening. Afhængigt af din sundhed og øjet forsikringsdækning, kan test fra din øjenlæge være billigere og mere pålidelige end Peristat at-home test, som koster $29.95 og er 90 procent nøjagtig. Desuden, hvis du viser tidlige tegn på glaukom, som genkendes af denne at-home test, bør du straks søge opmærksomhed af en øjenlæge for din behandlingsmuligheder.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com