Tips om hele kroppen udrensning & Detoxing

01/24/2011 by admin

For dem der ikke ønsker at gå til deres læge for at få hele kroppen udrensning eller afgiftning program, er der flere hjem retsmidler, der er kendt for at arbejde effektivt. Sagen er, at uden medicinsk tilsyn af en læge, du er nødt til at sørge for at følge anvisningerne nøjagtigt som anført. Hvis du følger reglerne korrekt, vil dit hjem udrensning program køre gnidningsløst.

Ikke bekymre dig om følelse bad i første omgang

Forvent at føle sig dårligt, før du føler dig godt. Når du går gennem en udrensning program, vil der være bivirkninger. Befri kroppen af alle dens toksiner kan forårsage du føler dig svag eller udmattet på nogle punkter, og hovedpine og feber er også muligt. Men bare fordi du føler dig dårligt betyder ikke, du skal stoppe. Du bør ikke købe nogen form for medicin for at forsøge at stoppe disse symptomer, de hjælper befri kroppen af bebyggede toksiner.

Hjem kroppen udrensning er ikke en engangs fix

Selv efter du tilbringe to uger efter retninger af dine detox procedure til T, vil du ikke ske. Din krop kan blive snavset inden to uger, hvis du forsømmer det. Spise frugt, grøntsager og skabe en sund kost, der passer til dine behov. Kombinere en sund kost med et omfattende fitness-plan, og din detox plan kan har bare været begyndelsen til et helt nyt du.

Drik den rette mængde af vand

Hvert organ bør drikke ca seks til otte glas vand dagligt, og hvis du er på en detox eller udrensning program, er det endnu mere anbefales. Du ønsker at drikke den reneste vand du kan finde. Kildevand er bedre end offentlige drikke kilder på grund af klorerede, fluor og kemiske behandlinger.

Bade ofte

En stor procentdel af toksiner frigives gennem huden, mens du er på en udrensning program. Prøv at tage to eller flere bade/brusere om dagen. Dette hjælper med at rydde ud alle giftstoffer og hjælper fremskynde renselsesproces. Børste din hud med en børste, før du bader for at øge omsætning og bringe mere blod og toksiner til hudens overflade.

Øvelse let

Du kan have at sætte vægtene på hold i løbet af renselsesproces. Anstrengende motion vil sætte masser af belastning på dine muskler, i sidste ende trække i mere blod med højere niveau af toksiner. Dette er naturligvis ødelæggende for en udrensning program, der sigter mod at befri kroppen af toksiner. Prøv taler en tur ud i den friske luft eller laver nogle yoga i stedet.

Ikke over gøre det

Den vigtigste regel at huske om kroppen udrensning er, at du bør aldrig over gøre det. Hvis du laver en master cleanse, ligesom lemonade kosten, bør du gøre det for mere end 10 dage. Forsøger at over rense din krop vil resultere i negative virkninger og vil gøre modsat af, hvad du ønsker.

Kost under detox

Når du gennemgår en hele kroppen udrensning eller detox behandling, du forsøger at befri kroppen af grimme giftstoffer og slim ophobning, du bør ikke forsøge at tabe. Det er uundgåeligt, at du vil tabe sig under din detox program, men det ville være yderst skadeligt at fortsætte dette program bare for at kaste nogle pounds. Hvis du ønsker at tabe sig, en hurtig detox er ikke for dig. Lave noget research og få på en langsigtet kost, der i sidste ende vil ændre dine spisevaner over en lang periode. En afvænning program bør ikke vare i mere end tre uger, og efter at du bliver nødt til at skabe en sund kost for at vedligeholde kroppen nyligt rengjort. Sørg for, at du følger reglerne for dit program til en T. ikke prøve at skære kalorieindtag i håb om at tabe nogle ekstra vægt; Det er ikke sundt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com