Lysterapi til smertelindring

02/07/2011 by admin

Lysterapi maskiner har været brugt til mennesker med seasonal affective disorder (SAD). Som de blev mere udbredt, har undersøgelser viste deres effekt på smertelindring, især for muskel og fælles problemer. De helbredende egenskaber af lys kan arbejde på forskellige dele af kroppen.

Sådan fungerer det

Et lysterapi apparat udsender energi svarende til den måde, at en laser anlæg. Det er denne energi, der heler som brugeren er foran den.

Bruger

Lysterapi har vist sig nyttig i smerter af gigt betingelser som slidgigt, fibromyalgi og plantar fasciitis. Det har også vist sig at fremme heling i muskel- og skader.

Typer

Lysterapi er tilgængelig i kasser til at sidde foran og maskiner til at skille sig ud for. Der er endda modeller med remme til områder såsom knæ og arme.

Pris og tilgængelighed

Lysterapi maskiner kan købes i et apotek uden en recept. Maskiner kommer i forskellige størrelser og mange er let og transportabel. Afhængig af model, kan omkostningerne løbe fra $150 til $400.

Overvejelser

Bivirkninger fra lysterapi for smertelindring har været minimale. De mest almindelige er anstrengelsen af øjnene og hovedpine.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com