Hvad forårsager fordøjelsesbesvær & snurren fødder?

03/06/2011 by admin

En kombination af prikkende fødder og fordøjelsesbesvær er normalt symptomer på diabetes. Diabetes opstår, når kroppen ikke længere kan behandle sukker korrekt. Den mest almindelige problem med denne sygdom er, at det ikke er fanget eller folk ikke kan genkende symptomerne. På grund af dette, millioner lever livet uden at vide at de er i fare. Og et endnu større problem er, at diabetes kan føre til andre sundhedsproblemer.

Typer

Der er to typer af diabetes, at en person kan erhverve. Type 1 er normalt udviklet i barndommen. Det er de mere alvorlige af de to typer, skyldes at det med denne type kroppen skaber ikke nogen insulin for at modvirke sukkerindtag. Insulin er et hormon, der ændrer sukker til energi. Type 2 diabetes er normalt udviklet senere i livet og er normalt et resultat af kost hvor sukkerindtag er for stor for den insulin, der produceres, eller kroppens insulinproduktion er bremset og kan ikke behandle normale niveauer af sukker.

Effekter

Diabetes kan oprette hypoglykæmi og hyperglykæmi i en individuel. Hypoglykæmi er når organer blodsukker er lavt. Dette kan medføre svimmelhed, usikker hænder, kvalme, sved, irritabilitet, hovedpine, kramper og forvirring. Dette kan løses med mad, der kan stabilisere blodsukkeret. Hyperglykæmi er mere almindeligt med diabetes, og opstår, når blodsukkeret er for højt. Man bør holde øje med konstant vandladning og tørst. I ældre voksne, kan diabetes oprette HHNS. Når dette sker, kroppen forsøger at befri sig for høje sukker ved at overføre det til urinen. Dette skaber overskydende urin og dehydrering, som det gør i normale diabetes. Men HHNS kan føre til døden, hvis de ikke behandles hurtigt.

Overvejelser

Diabetes kan forårsage flere sundhedsproblemer gennem stress, at sygdommen lægger på kroppen. Hjertesygdom, slagtilfælde, nyre problemer og synsproblemer kan udvikle. Hjertet og apopleksi betingelser er på grund af dårlig omsætning. Dette kan signaleres ved prikkende fødder, og hvis dette sker en læge udnævnelse skal foretages. Nyre problemer er direkte relateret til diabetes, da sygdommen kan skade dem og holde dem fra forarbejdning af affald. Vision kan blive forringet, hvis diabetes ikke er holdt under kontrol, og kan føre til blindhed i nogle tilfælde. Dette skyldes en ophobning af glukose, sukker i blodet. Et af de mest almindelige problemer med diabetes er nerveskader i kroppen. Dette kan også medføre prikken i ekstremiteterne. Dette kan føre til lavt blodets cirkulation og tab tæer eller fødder. Gastroparese kan også udvikle på grund af nerveskader. Dette forårsager mave til at bremse processen med at flytte fødevarer ind i fordøjelsessystemet, og skaber halsbrand og fordøjelsesbesvær.

Forebyggelse/løsning

Den bedste måde at forebygge diabetes er at overvåge kost og spise sundt. Motion hjælper også. Dette vil holde Type 2 diabetes Bay i de fleste tilfælde. Gå til lægen er årligt også en god idé for dem, der har familiemedlemmer med sygdommen. Dette vil give lægerne evnen til at overvåge blodsukkeret og holde øje med ændringer. Hvis kroppen ikke producerer insulin helt, med Type 1 diabetes, er det eneste valg at løse spørgsmålet ved hånden. Insulin skud eller medicin vil blive diagnosticeret for at holde niveauet med i normalområdet. Blodsukker bør overvåges via et blodsukker-enhed, der analyserer en lille mængde af blod. Dette kan bruges til begge typer af diabetes.

Advarsler

Diabetes er en alvorlig sygdom, der ikke bør tages let. Hvis symptomer er bemærket, skal læger besøg planlægges umiddelbart så at det kan diagnosticeres. Tab af lemmer gennem dårligt blodomløb, blindhed på grund af høje blodsukker, nerveskader og fordøjelsessystemet komplikationer og hjertesygdomme er virkningerne af denne betingelse.

Med nogle, er hyppig vandladning og tørst ignoreret og udskyde som forårsaget af nogle andre spørgsmål. Men dårlig cirkulation og snurren i ekstremiteterne normalt får en personer opmærksomhed. Det er bedst at holde sygdommen i at komme til dette punkt før de søger medicinsk hjælp, da dette symptom betyder, at sygdommen er skredet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com