Tegn og symptomer på en blæreinfektion i et lille barn

02/20/2011 by admin

Tegn og symptomer på en blæreinfektion i et lille barn

Blære infektioner kan forårsage smerte og ubehag for småbørn, samt en masse stress for de involverede forældre. Blære infektioner er forårsaget af bakterier, der inficerer forskellige dele af urinvejene, generelt på grund af småbørn holde urinen i for et tidsrum, irritation af urinrøret fra sæbe, afføring eller skumbad, forstoppelse eller forkert aftørring. Det er vigtigt for forældre at kende de tegn og symptomer på en blæreinfektion i deres buksetrold, så de kan få den relevante lægehjælp nødvendig før infektionen bliver værre, og det lille barn bliver mere og mere ubehageligt.

Feber

Nogle småbørn er ikke i stand til at kommunikere verbalt eventuelle problemer, der er ud over sædvanlige for dem, så forældre ikke kan være i stand til at samle op på en blæreinfektion. En ting, som forældre kan kigge efter er en feber. Selv om dette sker ikke altid, og feber har tendens til at variere med disse typer af infektioner, er lav kvalitet feber mere tilbøjelige til at være forbundet med en blæreinfektion.

Dårlig appetit, opkastning eller diarré

Et lille barn kan have et fald i hans appetit med en blæreinfektion. Mens det videnskabelige grund er ikke klart, det giver mening, sammen med eventuelle ubehag, at barnet oplever, hans appetit vil lide da han ikke helt føles som ham selv. Opkastning eller diarré kan også opstå som følge af en eventuel blæreinfektion.

Smertefuld vandladning

Selv den lille barn, der ikke har mange ord at bruge til at kommunikere kan fortælle en forælder eller anden voksen hvis det gør ondt for at urinere. Simpelthen gråd eller sige kan "ow," ved vandladning, tip en forælder, der kan være et problem, som en blæreinfektion, der har brug for opmærksomhed.

Blod

Et andet fælles symptom på en blæreinfektion er blod i urinen eller på undertøj. Det er ikke noget toddler skal fortælle forælderen, som det vil være klart synlig.

Andre symptomer

Andre tegn og symptomer på en blæreinfektion i et lille barn kan omfatte træthed, søvnforstyrrelser, hyppig vandladning, overskyet eller dårligt lugtende urin eller problemer med vandladning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com