Hvordan er en abdominalt kolektomi med Ileorectal anastomose gjort?

02/24/2011 by admin

Begynder operationen

Fem små snit er lavet i underlivet, som lægen vil passere laparoskop, et kamera-lignende enhed, der gør det muligt for lægen at se præcis hvad han gør uden at skulle åbne op din hele underlivet. Din bughulen vil være oppustet med gas til at tillade større synlighed for lægen. Laparoskopisk kirurgi reducerer truslen om alvorlig infektion og hastigheder restitutionstid. Lægen er i stand til at se på en TV-skærm til at se kirurgi.

At fjerne tyktarmen

Tyktarmen måler ca fem fødder. Det tillægger tyndtarmen den ene ende og endetarmen på den anden at tillade affald til at passere gennem din krop. Under operationen, lægen klemmer hver ende af tyktarmen og skærer omhyggeligt væk tyktarmen i sektioner. Tyktarmen er normalt fjernes i tre sektioner startende fra den lille kolon: stigende, tværgående og faldende (som tillægger endetarmen).

Tilknytte Ileum til endetarmen

Endelig, i slutningen af tyndtarmen er knyttet til endetarmen med Sting. Lægen sørger for, at eventuelle blødninger er blevet syet eller svitse, og at bughulen forbliver rene. Strenge opmærksomhed under denne operation for at sikre, at ingen fecal spørgsmål kommer ind i bughulen, som kan forårsage bughindebetændelse, en alvorlig infektion, der kan resultere i dødsfald.

Ileostomi taske

I nogle tilfælde, især hvis tyndtarmen har været overarbejde og har brug for en pause, vil lægen lægge en løkke af tarmen til den abdominale væg, som giver mulighed for affald kan passere fra din tarmen til en taske, kaldes en ileostomi taske, uden for din krop. Dette er normalt en midlertidig tilstand, men at dette bliver en permanent løsning, Husk at med omhyggelig pleje og rengøring, bør være ingen afslørende lugt til posen og ingen infektion omkring webstedet stomi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com