Ferie Stress & Depression

10/16/2010 by admin

Ferie Stress & Depression

Ferie stress og depression kan gøre folk ønsker at undgå festlighederne og hunker ned hjemme fra al aktivitet. Når en person oplever ferie stress og depression, kan det påvirke alle medlemmer af husstanden negativt. Heldigvis, stress og depression i løbet af ferien er forebygges og behandles.

Årsager

Dårlige relationer med familiemedlemmer kan forårsage stress og depression i løbet af ferien, især under lange familiesammenkomster. Finansielle problemer på grund af de ekstra udgifter for rejse, gaver, mad og drikkevarer på toppen af den sædvanlige mængde af regninger kan også medføre stress eller depression i løbet af ferien. Fysisk udmattelse som følge af indkøb, madlavning, udsmykning, rengøring og underholdende på toppen af sædvanlige aktiviteter, såsom arbejde kan også bidrage til stress og depression.

Tidsramme

Thanksgiving begynder den traditionelle amerikanske feriesæson, som strækker sig gennem jul og New Year's Day, der beløber sig til seks eller flere uger af stress og depression. Nogle mennesker kan gøre det gennem feriesæsonen uden for meget besvær, men oplever en letdown eller chok efter New Year's Day er gået, Ifølge National Mental Health Association. I nogle tilfælde kan depression, der begynder i løbet af ferien vare i måneder uden professionel behandling.

Effekter

Mennesker, der føler sig stresset og deprimeret i ferierne kan opleve usædvanlig træthed, hovedpine og søvnløshed, ifølge Mayo Clinic. Øget spænding som følge af ferie stress kan medføre folk til at argumentere med andre, isolere sig selv eller udføre dårligt på arbejdet eller i skolen. Mennesker kan også føle sig skyldig eller skuffet, hvis de ikke er i stand til at opfylde deres egne forventninger eller andres forventninger for at fejre ferien.

Advarsel

Stress og depression i løbet af ferien kan svække immunforsvaret, øget følsomhed over for forkølelser, influenza og andre sygdomme. Stress og depression i løbet af ferien kan forårsage relationer yderligere forværres, og vil kunne bidrage til udvikling af skadelige personlige adfærd, såsom overdreven drikke eller ryge. Ifølge University of Michigan er overspisning en anden fælles virkning af stress i løbet af ferien, hvilket kan føre til yderligere skyld og forværring af depression.

Forebyggelse/løsning

National Mental Health Association anbefaler glemmer at skabe ideelle eller "perfekte" ferie; noget sådant findes. I stedet gør nye traditioner, at være realistiske omkring hvad kan og ikke kan opnås, og med fokus på gratis og underholdende aktiviteter snarere end dyre underholdning og gaver kan bidrage til at mindske ferie stress og forebygge efterfølgende depression. At tage en pause fra festlighederne, at sige "nej" til forpligtelser og familiens krav, planlægning fremad, stikning til et sæt budget, opretholde sunde vaner såsom regelmæssig motion og søger professionel hjælp, hvis det er nødvendigt, kan også hjælpe med at forhindre eller begrænse ferie stress og depression, ifølge Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com