Lavt kalorieindhold Menu ideer for travle mennesker

09/29/2010 by admin

Lavt kalorieindhold Menu ideer for travle mennesker

Når du forsøger at tabe sig, kan slankekure føles som et fuldtidsjob. Forberede udarbejde måltider og snacks er alt for tidskrævende, når du har travlt med arbejde, familie og sociale forpligtelser. I stedet, barbere kalorier ud hvert måltid og gøre dit bedste for at spise en sund kost. Tal med din læge før du ændrer dine kostvaner, især hvis du har en medicinsk tilstand, der kræver særlig ernæring såsom diabetes eller hjertesygdom.

Morgenmad idéer

Smoothies er den ideelle morgenmad mad for Sundhed bevidste, travle mennesker. Kaste en kop af bær, en scoop af fedtfattig yoghurt, et stænk af skummetmælk og et par isterninger i blender og give det en hvirvel. Hæld smoothie i en rejse krus og yndlingsdrink en lav-kalorie morgenmad på drevet til at arbejde. En anden mulighed er at gøre morgenmad burritos. Scramble æggehvider--som kun har 126 kalorier pr kop--med masser af hakkede grøntsager såsom peberfrugt, spinat og tomater. Brug madlavning spray i stedet for smør at smøre gryden og du vil spare omkring 30 kalorier. Wrap æggene i en 100-kalorie, hele korn burrito for morgenmad on-the-go.

Frokost idéer

De fleste frokost hæfteklammer er hurtig og du kan gøre dem lavt kalorieindhold meget nemt. For eksempel, i stedet for slathering sandwichbrød med mayonnaise og stabling høj med ost, gøre en Smørrebrød. Smøre lidt Dijonsennep på en skive hele korn brød og top det med tynde skiver tomat og agurk og deli kød. Hvis du lide salat, men ikke har tid til at slice og terninger, købe en sække salat på købmand. Top grønne med dåse tun og garbanzo bønner for protein og fiber. Hæld din salat med en lys, olie-baserede dressing.

Aftensmad ideer

Omfatte et element fra hver af grupperne mad for en sund, lavt kalorieindhold, men påfyldning middag. For eksempel, kan du nyde en 3-ounce servering af kylling, en halv kop brun ris, en kop dampede grøntsager og en portion fedtfattig yoghurt for kun et par hundrede kalorier. Instant brune ris og mikrobølger poser af frosne grøntsager vil spare dig tid. Fjerkræ, fisk og bønner er lavere kalorieindhold kilder til protein. Begrænse dig selv til en til to portioner af rødt kød om ugen. Være på vagt over for ekstra kalorier skjult i alkohol og desserter. Gemme søde og drikke andet end vand eller mælk til særlige lejligheder.

Snack ideer

Friske frugter og grøntsager er det indlysende, lavt kalorieindhold snack, når du har travlt. Kaste en håndfuld baby gulerødder og druer i en plast beholder og holde det i din pung eller taske. Air-poppet popcorn er en stor mulighed og tager kun et par minutter at tilberede. En kop poppet kerner har en simpel 31 kalorier, så du kan nyde et par håndfulde skyld-fri.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com