Kan jeg blive gravid, hvis jeg havde min rør brændt?

01/03/2013 by admin

Hvis du overvejer at have eller har allerede haft en tubal ligering, kan du ikke vide alt denne operation indebærer. Dette er en life-ændre procedure, og det er vigtigt, at du lærer så meget som du kan om at blive gravide, før eller efter en tubal ligering. Disse ting omfatter fiasko og succes rate af operationen, og dine muligheder for at blive gravid efter operationen.

Procedure

En tubal ligering er en kirurgisk procedure, hvor æggelederne, er bundet sammen, skåret og brændt enden til at sikre, at graviditet ikke forekommer. Dette er en større operation, ligesom en c-sektion eller galdeblæren kirurgi er, og har den iboende risiko, men det betragtes som en fast metode til fødselskontrol for dem, der er klar til at stoppe med at have spædbørn.

Bankerot sats

En tubal ligering anses permanent prævention, praleri en 99,9 procent effektivitet rating. I almindelighed, har æggelederne ligatur og vasectomy samme fejlrate. Graviditet undertiden sker på grund af fejl i kirurgi, udstyr fiasko eller kan bare være at genforene kropsdele gennem en naturlig proces.

Tilbageførsel

Det er muligt at vende virkningerne af en tubal ligering i nogle situationer. Dog kan vende den skade, at æggelederne ikke garantere at frugtbarhed vil vende tilbage. Tubal tilbageførsel kirurgi er risikabelt og kompliceret, samt---i en betragtning, hvis der er en chance for at du vil flere børn i fremtiden.

Graviditeten bagefter

Kirurgi bare naturligt vende sig eller ikke at tage chancer er slanke. At blive gravid er dog stadig muligt, selvom det kan være ganske dyrt og undertiden farlige. In vitro-befrugtning er en mulighed for kvinder, der har haft den tubal procedure og ønsker et barn bagefter. I denne procedure, er ægget fjernes fra æggestokken og placeres direkte ind i livmoderen til befrugtning, omgåelse de bundet og brændt rør helt. Forsøger at blive gravid via samleje efter en tubal ligering vil sandsynligvis være en frugtesløs indsats.

Ekspert indsigt

Tale med din læge, hvis du er bekymret for eller overvejer at forsøge at blive gravid efter at have en tubal kirurgi. Din læge kan muligvis henvise dig til en kirurg til at hjælpe dig i overvejer en tilbageførsel, eller henvise dig til en fertilitetsklinik at diskutere in vitro-befrugtning. En læge bør hjælpe dig med at træffe beslutningen om at få en tubal i første omgang, og dine muligheder for at blive gravid bagefter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com