Definitionen af en homøopat

09/30/2010 by admin

www.mosolyorszag.com | 520: Web server is returning an unknown error

Error 520 Ray ID: 2e58ab18e5ba214a • 2016-09-20 22:21:05 UTC

Web server is returning an unknown error

You

Browser

Working
Newark

CloudFlare

Working
www.mosolyorszag.com

Host

Error

What happened?

There is an unknown connection issue between CloudFlare and the origin web server. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you are a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you are the owner of this website:

There is an issue between CloudFlare's cache and your origin web server. CloudFlare monitors for these errors and automatically investigates the cause. To help support the investigation, you can pull the corresponding error log from your web server and submit it our support team. Please include the Ray ID (which is at the bottom of this error page). Additional troubleshooting resources.Homøopater er udøvere af homøopati, som involverer consulting med patienter og ordinere homøopatiske lægemidler. Narkotika er en form for alternativ medicin menes at være naturlige retsmidler til forskellige sygdomme, aliments, ømhed, smerter og stort set enhver form for ubehag. Hver homøopatiske recept er skræddersyet til at passe hver patientens symptomer; tilgangen er derfor mere holistisk i naturen. Homøopater tilbringe traditionelt mere tid på at diskutere en patientens følelsesmæssige tilstand, frygt, fortiden og stress niveauer. Homøopater skal have licens, og selv om homøopatiske lægemidler ikke er godkendt af US Food and Drug Administration, narkotika mærkning, markedsføring og distribution er reguleret for at opfylde et bestemt sæt af standarder.

Homøopatiske lægemidler

Homøopatiske lægemidler er lavet af stærkt fortynding ingredienser, mineraler og urter, i destilleret vand eller alkohol. Den grundlæggende etos af homøopati: ligesom helbredelsesmetoder som. Dette er også kendt som lov om tilsvarende. Med andre ord, er årsagen til problemet også kur. Hvis en patient klager over søvnløshed, foreskriver en homøopat stærkt fortyndede koffein. Tanken bag det er at indføre den meget element forårsager en patients symptomer, i et forsøg på at skabe balance i kroppen.

Lov af Infinitesimals

Styrken af homøopatiske lægemidler er opdelt i en formel, kaldet lov af infinitesimals. Det er tilkendegivet ved en kombination af tal og brev, såsom 6 X, 30 C eller 200 C. For eksempel, et homøopatisk lægemiddel af 6 X potens har en formel 1 del af remedy fortyndet til 1 million dele vand---nummer seks svarer med antallet af nuller efter 1. Et lægemiddel af 30C potens, som er den mest almindelige fortynding markedsføres, har en formel 1 del af midlet fortyndes af 1,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 dele af vand. Homøopater følge den tro, at den væske, der anvendes til fortynding har evnen til at tage en åndelig aftryk af midlet, og, uanset hvor mange gange et produkt er fortyndet, afhjælpe stadig eksisterer. Ifølge American Institute of homøopati nå"disse præparater koncentrationer, der overskrider hvad er målelige ifølge aktuelle videnskabelige metoder."

Nedladende facon

Homøopater diskutere personlige og sociale spørgsmål med en patient, som drømme og følelsesmæssige reaktioner på stimulus. En homøopat art og berørte bedside måde letter placebo-effekt, og nogle resultater fra homøopati tilskrives der. Homøopater passer ikke symptomerne for en sag, som læger gør. De matcher følelsesmæssige reaktioner til symptomer på deres retsmidler.

Ved observation af en homøopat i BBC-dokumentaren "Fjender af grund," arbejde Richard Dawkins konkluderer, "det er vores eget sind, at helbrede smerter," ikke den homøopatiske medicin. Ifølge Michael Brooks, konsulent for New Scientist magasin og forfatter til bogen "13 ting at ikke gøre forstand," kan placebo-effekt have en positiv effekt på resultatet. I en artikel til UK offentliggørelse The Guardian, Brooks siger, "at give en placebo er ikke det samme som ikke at gøre noget, hvilket betyder, at nogle gange ordination en placebo er bedre end ikke at gøre noget." Han tilføjer: "homøopater har tendens til at tro på hvad de laver, så der er ingen bedrag--- og deres overbevisning styrker placebo-effekt"

Holistisk behandling

Homøopati er en holistisk behandling. Holistisk filosofi indebærer ser på hele patienten, ikke blot symptomer. I lægevidenskaben føre symptomerne til årsag til sygdom. Retsmidler, der opretter en placebo-effekt har vist sig for at lindre symptomerne, som hovedpine og mavesmerter, men kan ikke helbrede egentlig sygdom. Konsultere en læge samt høring af en homøopat eller andre alternative medicin practitioner. Ifølge Mayo Clinic henviser"som dokumentation for visse behandlinger stigninger, læger i USA i stigende grad folk til supplerende og alternative behandlere. Din læge kan være villig til at diskutere disse muligheder med dig."

Advarsel

Som med enhver form for alternativ sundhedspleje, altid forskning og gå videre med forsigtighed og en kritisk perspektiv. Altid konsultere din læge før du forsøger at forebygge eller behandle nogen sundhedsmæssige tilstand med alternative metoder. Mange historier findes mennesker, som ikke overlevede behandles medicinske tilstande, såsom 9 måneder gamle datter af et par, der for nylig blev dømt for manddrab for at forsøge at behandle svær eksem med homøopati.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com