Om Cerebral parese i børn

04/05/2013 by admin

Cerebral parese er diagnosticeret i 5.000 børn hvert år. Betingelsen er ikke en sygdom men en medfødt defekt. Der er ingen kur for cerebral parese og børn berørt af det skal beskæftige sig med deres symptomer gennem hele deres liv. Cerebral parese er ikke en progressiv lidelse og behandlinger er tilgængelige.

Typer

Der er 3 typer af cerebral parese: spastisk cerebral parese er præget af stivhed og problemer med at flytte; ufrivillige bevægelser er til stede i athetoid cerebral parese; og ataxic cerebral parese forstyrrer balancen og dybdesyn funktioner.

Effekter

Enhver kropsfunktion, der involverer muskel kontrol kan blive påvirket af cerebral parese, herunder vejrtrækning, spise, blærekontrol, tarm kontrol, gå og tale.

Risici

Børn født for tidligt er en øget risiko for at have cerebral parese.

Årsager

Årsag til cerebral parese er ukendt. Sygdommen opstår, når den fostrets hjerne ikke udvikle sig ordentligt. Tilstanden kan også opstå som følge af hjerneskade tidligt i livet eller problemer med leveringen.

Diagnose

Cerebral parese er ofte ikke diagnosticeret indtil et barn viser tegn på forsinket udvikling; de fleste børn er diagnosticeret på omkring 18 måneder.

Behandling

Børn med cerebral politik ofte brug for flere typer af behandling, herunder fysisk, erhvervsmæssig, rekreative og tale behandlingsformer. Sommetider medicin kan hjælpe kontrol muskelspasmer og kirurgi kan være i stand til at lindre nogle problemer; seler og kørestole kan hjælpe børn være mere mobile.

Relaterede spørgsmål

Indlæringsvanskeligheder eller mental retardering forekomme i en fjerdedel af børn, der har cerebral parese. Halvdelen af alle børn med cerebral parese opleve anfald. Synsproblemer og hulrum er også almindelige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com