Gonoré vs Meningitis

09/23/2010 by admin

Gonoré er en seksuelt overførte sygdomme (STD), der påvirker mere end 700.000 mennesker hvert år i USA. Meningitis er en infektion, der påvirker omkring 2.600 mennesker årligt.

Årsager

Gonoré er forårsaget af bakterier, der overføres gennem seksuel kontakt som samleje eller oralsex. Meningitis kan også være forårsaget af bakterier samt en virus eller svamp.

Symptomer

Symptomer på gonoré omfatter smerter under vandladning, udflåd og blødning hos kvinder, og udflåd fra penis eller hævelse i en testikel i mænd. Høj feber, ømme nakke, hovedpine og hud udslæt er symptomer på meningitis.

Diagnose

Læger test for gonoré gennem en urintest eller ved at tage en kultur af det ramte område. Meningitis er testet for ved at tage en hals kultur, spinal tap eller billeder af brystet.

Behandling

Antibiotika kan anvendes til behandling af gonoré og bakteriel meningitis. Andre typer af meningitis forbedre på deres egne inden for en uge eller to.

Overvejelser

Du kan forhindre gonoré ved at dyrke sikker sex, bruge kondomer og at kende den seksuelle historie af potentielle partnere. Du kan få en vaccine for nogle former for bakteriel meningitis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com