Metronidazol og neuropati

09/13/2010 by admin

Metronidazol og neuropati

Neuropati er en sygdom i perifere nervesystem (PNS), der udelukker hjernen og rygmarven. På grund af sin beliggenhed kaldes neuropati ofte perifer neuropati, diabetisk neuropati er en anden form. Neuropati forårsager følelsesløshed, snurren og brændende i nerver. Det kan være forårsaget af traumer, infektioner og toksiner. Metronidazol (Flagyl), et antibiotikum, er også impliceret i forårsager neuropati.

Typer

Der er tre kategorier af neuropati: mononeuropathy, der involverer en nerve; flere mononeuropahty, der berører to eller flere nerver; og polyneuropati, som påvirker de fleste dele af det perifere nervesystem samtidigt.

Ekspert indsigt

Ifølge den "Journal of barn Neurology," kan metronidazol, anvendes til behandling af anaerobe og protozoal infektioner af GI og urin skrifter, forårsage flere neurologiske komplikationer, herunder neuropati. Årsagen er ukendt.

Patient undersøgelse

En patient undersøgelse udført af læger på afdelingen af neurologi vågne Forest University Baptist Medical Center i Winston-Salem, North Carolina, og offentliggjort i "Journal of Child Neurology," drejer sig om oplevelsen af en 15-årig pige, der udviklede neuropati i hendes fødder, efter et kursus for metronidazol for vaginitis.

Tidsramme

Ifølge Info Med løser neuropati ofte langsomt efter patienten ophører metronidazol. Nogle patienter fortsat vil blive påvirket på lang sigt eller aldrig fuldstændig genoprettet.

Overvejelser

Ifølge en undersøgelse foretaget af Gupta, et al., og offentliggjort i "Neurologi Indien", er beløb eller varighed af metronidazol, der kan forårsage neuropati ikke udarbejdet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com