Hvad er fordelene ved tyggegummi for Stress?

09/10/2010 by admin

Hvad er fordelene ved tyggegummi for Stress?

Tyggegummi har eksisteret i forskellige former for over 5000 år, og har en lang række forskellige fordele. Non-sukker tyggegummi har altid blevet opmuntret af tandlæger til at hjælpe med dental sundhed; Det kan også vise fordele i årvågenhed, fokus, koncentration, afstresning og endog vægttab. Tyggegummi for stress kan give dig ekstra fordele, der vil hjælpe som du slappe af.

Lettet angst

Tyggegummi til at reducere stress kan også reducere angst ved at reducere niveauet af spyt kortisol (fysiologiske stress markør). Ifølge en 2008 undersøgelse foretaget af Dr. Andrew Scholey og Dr. Gilbert Leveille, gum chewers viste en 17 procent reduktion i angst under mild stresstest og næsten 10 procent reduktion i moderat stress test over dem i den undersøgelse, der ikke tygge tyggegummi. Dette gør tygge tyggegummi en billig måde at medvirke til at sænke din stress og angst samtidig aksillær fordele.

Øget årvågenhed

Tyggegummi kan øge årvågenhed samt. 2008 undersøgelse så også en stigning i årvågenhed til deltagere, der var tyggegummi; Wrigley videnskabelige Institut også fundet fordele af tyggegummi til årvågenhed. Scholey undersøgelse viste, at årvågenhed blev forbedret med 19 procent under mild stress situationer og 8 procent i moderat stress situationer.

Forbedret ydeevne

Scholey undersøgelse og Wrigley videnskabelige Institut accepterer at tyggegummi regelmæssigt kan også forbedre din præstation og evne til at multi-opgave. Scholey undersøgelse viste, at tyggegummi kunne forbedre en gennemsnitlig ydeevnescore for tyggegummi chewers ved 67 procent på moderat stress og en svimlende 109 procent i mild stress test situationer. Derudover fandt Wrigley videnskabelige Institut, at tyggegummi kan stimulere visse områder af hjernen; Dette kan være forårsaget af forholdet mellem tyggegummi og reduceret spænding. Undersøgelsen viste, at tyggegummi også kunne bidrage til at forbedre folks evne til at bevare oplysninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com