Fødevarer, der smelter mave fedt

09/28/2012 by admin

Fødevarer, der smelter mave fedt

Desværre er det ikke muligt at "stedet reducere" – en betegnelse for at forsøge for at tabe sig fra en bestemt del af kroppen. Hvis du forsøger at tabe fedt fra mave-området, nødt du til at sænke din samlede kropsfedt procent. Spise en sund, afbalanceret kost og udøver er regelmæssigt afgørende, men at vide, hvilke fødevarer øge metabolismen og hjælpe processen fedtstoffer kan hjælpe dig med dit vægttab mål.

Frugt rig på C-Vitamin

Frugt med et højt C-vitamin indhold øge produktionen af aminosyren carnitin. Carnitin spiller en central rolle i behandlingen af fedt. Det hjælper kroppen med at udvande fedt, hvilket gør dem nemmere at skylle ud. Frugt med et højt indhold af C-Vitamin omfatter citroner limefrugter, appelsiner, tangeriner, guava, grapefrugt og tomater.

Høj kvalitetsproteiner

Når fordøje proteiner, din krops stofskifte øger og flere kalorier er brændt på resten. "Høj kvalitetsproteiner" henvise til kilder, der har et højt proteinindhold endnu er fedtfattig og kalorier. Prime eksempler æggehvider, lean rødt kød, hvid fisk og fjerkræ.

Fede fisk

Ud over at være en stor kilde til protein, fede fisk som ørred, indeholder laks og tun store mængder af omega-3 essentielle fedtsyrer, en "god" fedt. Disse fedtsyrer har mange ernæringsmæssige fordele såsom at fremme sund hjernefunktion og væv reparation og vedligeholdelse. Bedst af alt, hjælper de kroppen proces og skylle ud fedtstoffer.

Nødder og frø

Nødder og frø er en anden kilde til "gode fedtstoffer." Derudover er de højt fiberindhold, holde fordøjelsessystem fungerer effektivt og regulering af insulin reaktion. De er en stor snack mad, holder dig fuld længere og forhindrer cravings for usunde snacks. De gør indeholder et stort antal kalorier, så begrænse din portionsstørrelser til ikke mere end en lille håndfuld.

Bønner og bælgfrugter

Bønner og bælgfrugter er en anden stor kilde til fiber. Nogle endda tilbyde en ordentlig dosis af protein, mens de resterende fedtfattig og kalorier. Røde kidneybønner er et mønstereksempel.

Chili

Chili og andre chilipebre indeholder en aktiv næringsstof kaldet capsaicin. Capsaicin giver dit stofskifte en sund boost for op til 20 minutter efter forbrug, hjælper dig med at brænde overskydende kalorier og fedt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com