Virkningerne af gær i kroppen

11/16/2011 by admin

Virkningerne af gær i kroppen

Virkningerne af gær i kroppen relaterer ofte til at have nogle type af svampeinfektion. Candida albicans er en form for gær, der kan forårsage infektioner. Men 80 procent af mennesker lever med denne type af gær i deres krop med ingen effekt. (Reference 1) Nogle typer af gær, der er foregav at have en sund indvirkning på kroppen, og ernæringsmæssige gær er et populært med dem på en vegetarisk eller vegansk kost kosttilskud. (Ressource 2)

Gær infektioner

Der findes flere typer af infektioner, der almindeligvis forekommer relateret til den fysiske tilstedeværelse af Candida albicans. Blandt disse indgår vaginitis, oral trøske og flere typer af fælles baby udslæt. Disse typer af infektioner opstår normalt, når immunforsvaret er blevet svækket af sygdom eller lægemidler eller når antibiotika har forstyrret kroppens naturlige balance, når kampene mikroorganismer. (Reference 2)

Yeast Syndrome

Gær syndrom er identificeret som dårligt helbred med sådanne symptomer som træthed, hovedpine og dårlig hukommelse. Denne betingelse er skylden på overvækst af Candida albicans i tarmene. Der er kosten planer, der lægger vægt på fjerne sukker, mel, gær og ost fra kost til at indskrænke denne gær og forbedre sundheden. Dr. Brent Bauer af Mayo Clinic, dog siger der er lidt beviser til støtte for diagnosticeringen af dette syndrom eller gyldigheden af de påståede sundhedsfordele. (Reference 3)

Rød gær ris

Rød gær ris er et produkt af gær dyrket på ris og har været historisk forbruges i flere asiatiske lande på grund af sine medicinske egenskaber. Mayo Clinic rapporter rød gær ris ser ud til at sænke LDL kolesterol og har fordele i forbindelse med koronar hjertesygdom og diabetes. Men disse resultater er ikke blevet standardiseret og anses ikke for forudsigelig. (Ressource 1)

Ernæringsmæssige gær

Ernæringsmæssige gær, almindeligt kendt som bryggerier gær, er en powered og ofte tilføjet som krydderi til fødevarer for at forbedre næringsværdi og smag. Dette er en deaktiveret gær, som er en kilde af B vitaminer, aminosyrer og andre mineraler. Bemærk, at du aldrig bør indtage aktive (bage) gær som et supplement, fordi det vil fortsætte med at vokse i tarmen og faktisk nedbryder B-vitamin i kroppen. Sundance naturlige fødevarer rapporterer, at ernæringsmæssige gær også hjælper med at regulere blodsukkeret, hvilket er vigtigt for diabetikere og personer, der har problemer med lavt blodsukker. (Ressource 2) Ernæringsmæssige gær er også tilgængelige i pilleform, så det kan tages i nøjagtige doser, og påvirker kroppen fordøjelses problemer, acne og åreforkalkning. (Ressource 3)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com