Hvordan skal man behandle med at have dårlige tænder

11/01/2011 by admin

Hvis øjnene er vinduerne til sjælen, er dit smil vinduet til din personlighed. Her er hvordan man kan håndtere at have en mindre end stjernernes sæt tænder, selvom de er virkelig dårlig.

Instruktioner

• Se en tandlæge. Dette kan synes meget grundlæggende, men nogle mennesker har dårlige tænder, fordi de ikke besøge tandlægen regelmæssigt på grund af frygt eller manglende finansielle midler til at betale for tandpleje. Der er tandlæger, der specialiserer sig i at behandle dem med overdreven frygt for tandlæge, enten med medicin til at hjælpe dig slappe af eller med musik eller videoer til at tage dit sind off den tandarbejde. Hvis du ikke har dental forsikring og ikke kan betale for deres udnævnelse, tjek gratis klinikker det område, eller en dental school hvor de kunne se dig gratis eller en reduceret sats.

• Børste dine tænder flittigt. Selv hvis du lider af forfald eller meget skæve tænder, er at holde dem rene et must. Ødelagte tænder forlade ofte dig med dårlig ånde, så det er vigtigt at holde din mund så rene som muligt. Børste flere gange om dagen og bruge møntanstalter eller Sukkerfrit tyggegummi til at undgå lugtgener fra din dårlige tænder. Hvis tænderne er meget skæve, er der flere steder for plaque at skjule, så grundig tandbørstning er nøglen.

• Lære at smile med munden lukket. Du skal ikke flash en stor toothy grin for at udtrykke din personlighed. Hvis du stadig venter på at få dine tænder fast, ikke tillader din forlegenhed forhindre dig i at nyde dig selv i grupper. Smil virkelig uden at udsætte dine tænder for alle at se. Prøv ikke at dække dit ansigt med dine hænder, som du taler eller smil, men. Dette gør kun opmærksom på dit problemområde.

• Acceptere, at ingen er perfekte. Alle har en brist i deres udseende, at de ville ønske var anderledes. Hvis din fejl er din dårlige tænder, forsøge at acceptere det og komme videre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com